Жената на Орхан Мурад пребори рака, дъщеря им стана героиня

15814
10 Септември 2016, 09:48


Съпругата на Орхан Мурад - Шенай, е била успешно оперирана от рак на гърдата миналия месец, научи HotArena.


Чаровната дама е претърпяла сериозната интервенция в средата на август в пловдивска болница от известния хирург д-р Сава Иванов. Шенай вече е преминала първия етап на възстановяване и вече е у дома, където се радва на грижите на Орхан и дъщеря им Сузи. Певецът е на седмото небе, защото е преминал през ада заедно с любимата си, но вече най-лошото е зад гърба им.


Малката Сузи обаче преживяла най-трудно болестта на майка си. Тя била адски притеснена дали семейството й има достатъчно финанси, за да покрие лечението на Шенай, за което била чувала, че е адски скъпо. За да не притеснява родителите си, но и да не седи безучастна в трудната ситуация, девойката подела своя инициатива, с която да допринесе за лечението на майка си.


Сузи също като баща си може да се похвали с певчески способности, но доказала, че доста я бива и в организацията. Тя се заела да спретне два благотворителни концерта в Асеновград и Пловдив, с които да събере средства за лечението на майка си. Дори има настрочени дати - на 12 и 13 септември.


Освен с млади музикални надежди, Сузи се е свързала и с имена като Графа и Мария Илиева, но те изразили съжаление, че надали ще успеят да вместят изненадващия ангажимент в натоварения си график. Въпреки това концертите ще се състоят, но с различна кауза.


Орхан Мурад бил в Америка по време на подготовката, а щом се върнал, авери веднага го усведомили какви ги върши дъщеря му. Той си поговорил със Сузи и й разяснил, че имат необходимите пари за лечението на Шенай и тя не се нуждае от подаяние. За да не убива мерака на тийнейджърката обаче, певецът й предложил събраните пари да се дарят за детската онкология в Пловидив, пише "България днес".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Моля?
преди 2 години
-4
През месец Август, една седмица след средата, когато твърдите, че е имало такава операция, бях на почивка в Павел Баня, където цялото семейство на Орхан Мурад бяха там в същия хотел. Жената изглеждаше много добре и през целия престой ходеше на разкрасителни, а не възстановителни процедури. Да не говорим, че две или три от вечерите с мъжа и имаха участия в близко заведение. Изобщо не изглеждаше като прясно оперирана и то от толкова сериозна операция. Дано всичко да е наред с нея и семейството и, но вие ако не сте си проверили информацията и това, което пишете е лъжа, значи сте адски долни. Повръща ми се от вас.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени