Жената на Сашо Кадиев: Знам, че имаш любовница!

15033
26 Май 2017, 15:16


Тихата и кротка половинка на Сашо Кадиев – Таня, се оказа жена с буен темперамент. Напоследък хубавицата бясно ревнувала мъжа си и му натяквала, че вероятно е завъдил любовница, затова се прибира вкъщи само да преспи, научи HotArena.

Танчето не искала и да чуе, че обвиненията й са неоснователни. 

„Добре че е майка ти Катето Евро да ми помогне, иначе все едно съм сама“, хокала половинката си отчаяната съпруга. Заради това, че тъче на два стана – хем участва в театрални спектакли, хем е тв водещ на „Преди обед“ в Би Ти Ви, Сашо постоянно липсвал от къщи. Излизал рано сутрин и се връщал по никое време. Вечер дори не виждал двегодишната си дъщеричка Катерина, защото тя спяла, когато се прибирал.

При обиколките му из страната с трупата пък понякога се налагало да нощува извън къщи. Таня обаче го подозирала, че върти любов с някоя актриса и това е причината за честите отсъствия. „Ех, тия жени, като си втълпят нещо, не можеш да ги убедиш, че си въобразяват“, жалвал се телевизионерът на колегите си. Сашо се ядосвал, че гледа да спечели повече пари за семейството, като бачка на две места, и вместо да получи благодарност, накрая излиза виновен, пише "Телеграф".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени