Жената на Златко Баретата – желязна лейди! Върти 14 фирми, дари 200 бона на театри (Още разкрития)

7162
23 Април 2015, 18:00


Легендарният ъндърграунд герой Златомир Иванов – Баретата и съпругата му Калина Иванова са единственият пример за безметежно семейно щастие в своите среди, узна HotArena!

 

Никакви изневери с манекенки и фолкпевици, кокаинови оргии и спорове за имущество не помрачават идилията между спрягания за наследник на Антон Миленов – Клюна и Косьо Самоковеца и неговата половинка – фитнесинструкторката Кали, пише „Уикенд“.

 

Жената до Баретата, която с желязна ръка ръководи голяма част от легалния му бизнес, обаче крие една тайна страст – театъра.

 

Близки до Калина, която отговаря за търговията с петролни, химически и фармацевтични продукти, бинго и игралните зали на своя съпруг твърдят, че само за миналата година тя е изсипала над 200 000 лева под различна форма в подкрепа на храмове на Мелпомена и самодейни трупи в цялата страна, в това число и на фалиралия Старозагорски театър, който се крепял единствено на помощта на фирми, свързани с Иванова.

 

Аркашките в Хасково, Разлог, Русе, Балчик, Димитровград, Варна и Кърджали също се радвали на благосклонността на жената на Баретата.

 

Златомир Иванов имаше участие в над 30 фирми, преди доброволно да се предаде на ДАНС през 2009-а година, когато беше разследван за организирането на мащабен наркоканал в столицата. Делото е известно като „Фирмата”. В следващите месеци то прехвърли всичките си дялове на Калина и на сестра си Меглена.

 

Още година по-рано пък дружеството „Голд груп” премина в ръцете на съпругата му. Фирмата притежава дялове в „Група Елит”, която стопанисва бинго зали и казина. „Голд груп” притежава и дялове в „Интел груп”, „Елит гейм” и други – общо 14 хазартни фирми. Те са от всички краища на България. Имат десетки обекти и стотици работници.

 

В дъщерните дружества съдружници на свързаната с Баретата фирма са един куп местни бизнесмени, които според запознати имали твърдата директива от страна на Калинка всяка година да отделят част от дивидентите си в полза на избрани от нея театрални дружества.

 

Интересното хоби на фитнесинструкторката се пази в тайна от общественото внимание, като Иванова избягва да посещава публични прояви, свързани с благотворителността й.

 

Снимка: „България Днес“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
аожгожг
преди 2 години
0
баааси дебелата и грозна дрисла
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
a
преди 3 години
-4
Фитнес-инструкторка с двойна гуша и без брадичка. Облеклото, хайде от мен да мине, ще го подмина без коментар. Кога ще си оправите капчите да работят нормално?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени