Жененият любовник на Зорница е издал, че Тачо спи с нея! (ЖЕНИ РАЗКРИ ПОДРОБНОСТИ)

3313
10 Септември 2013, 16:00


Евгения Калканджиева внесе яснота относно сътресението, което разлюля брака й, разбра HotArena.net.

 

Шестата по красота в света реши да сложи край на спекулациите около изневярата на съпруга си–Стефан Манов и да разкрие подробностите за случилото се.

 

Засега Жени и бащата на детето й са решили да се разделят за известно време, но без развод. Той ще отиде при родителите си в Испания, а тя ще остане тук. Експериментът след време ще покаже дали официално ще сложат край на връзката им, но ако се окаже, че не могат един без друг–ще си простят и ще продължат заедно напред.

 

Калканджиева наскоро спомена, че изневярата на Тачо с манекенката Зорница Линдарева е капчицата, която е преляла чашата. В откровеното си интервю за в. „Шоу“ тя добавя, че предишните им семейни кавги са били породени от несходство в характерите и неразбирателство по няколко теми. Като такива, тя има предвид битовизмите, домошарството на Стефан и зависимостта му от хорското мнение.

 

Жени споделя, че мъжът й не е ревнив, а просто имал чувство за собственост–обичал все да е около него. Тя счита, че това е вероятна причина за изневярата на Тачо–в последните две години „Шестата в света“ била непрекъснато ангажирана и не отделяла достатъчно внимание, а като всеки мъж, така и нейният имал нужда от такова и е отишъл да го получи от друго място. Но все пак, Калканджиева добавя, че се съмнява половинката й да е поел първи инициативата в свалката със Зорница Линдарева–той бил срамежлив и не обичал да се натрапва на жени.


Шефката на модна агенция „Визаж“ разкри, че за прегрешението е разбрала от женения любовник на младата манекенка, който пък се оказал неин приятел. Не точно това обаче е възмутило Жени в момента на разговора, а друго–„Някакъв човек, който е ангажиран, да си преследва любовницата?!“, споделя тя.

 

Редом с това, „Шестата“ обяснява, че не е живяла в неведение и приема съвсем нормално изневерите. Почувствала се е зле от публичността на проблема, който е засегнал семейството й. Според нея е имало начин, Тачо да съгреши по по-деликатен и хитър начин.


Когато ко-водещата на „Жените говорят“ е казала на грешника, че знае за аферата му, той кротко признал за някои от нещата, но обяснил, че тя не му е любовница, а приятелка. След семеен скандал, Стефан събрал малко багаж и избягал за три дни. След това Калканджиева разбрала, че всъщност той не е при приятел, както е предполагала тя, а при Линдарева.


От близо две седмици насам Манов живее с Жени и детето им. Прошка за случилото се, тя все още не е получила. Твърди, че мимолетната афера на съпруга й приключила и развод за сега няма да има. Отговори и на множеството упреци, че и двамата посягат към чашката, като отсече, че пият само веднъж седмично и алкохолът никога не е бил пречка в брака им.


А за снимката й с Линдарева, ТВ водещата категорично отрече манекенката да е работила в агенцията й, а просто Зорница е поискала да се снима с нея на парти на Евгени Минчев.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени