Жени и Тачо ПЕЧЕЛЯТ Вип Брадър с ИЗМАМА! Вижте цялата скандална схема

3896
07 Ноември 2014, 14:23


Редакторска плесница

 

Жени Калканджиева и Тачо ще бъдат финалистите на Вип Брадър, научи HotArena.net ексклузивно.

 

Колкото и да не ви се вярва, именно най-скандалното семейство в България ще бъде обявено за върха на Випа и пример за обществото.

 

Разбира се, това няма да се случи с SMS-ите на зрителите, тъй като, ако се гледаше вотът, двамата отдавна да са си заминали. Оказва се, че още от самото начало е имало уговорка между Жени и продуцентите за спечелване на формата.

 

Месеци наред продуцентите правили невъзможното да кандърдисат шестата по красота в света да влезе в шоуто с мъжа си. Най-накрая Калканджиева се съгласила, но със

 

златни условия.

 

Първо, да вземе най-високия хонорар от всички – 100 000 лева, и второ – да стигне до финала като победител, пише "Час Пик".

 

В хода на играта, плановете малко се пообъркаха, когато Тачо си изтърва нервите и ръката върху Зорница Линдарева. Продуцентите, щат не щат трябваше да изкарат Манов, защото насилието е недопустимо в Къщата. Още тогава обаче си пролича афинитета на Биг Брадър към Тачо, който остави зрителите да решат дали да остане вътре.

 

И след като вече нямаше накъде и Стефан Манов трябваше да бъде изгонен, Големият Брат пак намери вратичка да върне бияча.

 

Какво печелят продуцентите от цялата работа?

 

Много ясно – рейтинг! Има ли рейтинг - има гледаемост - има ли гледаемост - има рекламодатели - има ли рекламодатели - има и пари. Още преди да влезе, обиграната Жени обещала на продуцентите да им вдига рейтинга с различни скандални истории, които двамата да извадят в играта.

 

Междувременно групичка от 20-ина души били нагърбени със задачата да пускат SMS-и за семейството от предплатени карти, та да не стане твърде подозрително. А през това време обикновеният зрител праща ли праща SMS-и за Йорданка Христова…

 

Стела Йорданова

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Задкулисие
преди 3 години
0
И на мен ми се вижда прекалено нагласен този Биг брадър .Големите реверанси и внимание към сем.Калканджиеви недвусмислено сочат , че те са победителите.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лена
преди 3 години
0
До този момент май няма участник, за който да не се е писало, че ще спечели формата.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
А3
преди 3 години
0
Wosh трябва да спечели, готино и талантливо момче, макар понякога да простее малко! А това, че тези двама прости свине ще спечелят се връзва - иначе защо вкараха обратно този слабоумен идиот, претърпял лоботомия. Вижда се колко е прост по очите му!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени