Жени и Тачо залъгват Жорко, че са щастливо семейство, докато разводът тече с пълна сила!

2861
11 Септември 2014, 12:16


Предполага се, че Жени и Тачо са интелигентни хора и ще приключат развода си цивилизивано. Да, ама не! Бившите толкова са издребняли, че ще делят покъщнината до последния парцал или до последния прибор, научи HotArena.net.

 

Шестата в света по красота тези дни призна, че процедурата по официалната част на раздялата им вече е задействана. Манов не се възползва от шанса, който жена му му даде, след като разбра, че й е слагал рога, и бе въпрос на време да се стигне до фаталния край на семейните им отношения.

 

Дори детенцето им Жорко не успя да сложи в ред връзката им. За брака им нямало бъдеще, тъй като компромисите породиха нови проблеми и разногласия.

 

В началото, когато Тачо се изнесъл от гнездото, Калканджиева залъгвала малкия, че баща му е на работа. Но в последствие синът им осъзнал, че думите на майка му не са истина и че родителят му не може да бъде на работа седем дни в седмицата.

 

За да създадат изкуствена топла семейна обстановка, Стефан и Жени се виждали два пъти седмично, за да върнат вярата в детето, че все още нещо ги крепи като фамилия.

 

Сега нещата стоят по-зле. Манов и Калканджиева водят лют спор как да разделят имуществото.  Къщата в Драгалевци щяла да остане за Жорко и шефката на „Визаж“, към която Тачо нямал претенции, тъй като си има личен апартамент в Манастирски ливади, пише в. „Уикенд“.

 

Най-комичното е, че дребни предмети превърнали подялбата в лют спор. Оригинална нощна лампа от Доминикана предизвикала голям скандал между двамата. Тя имала сантиментална стойност от романтичния им меден месец през 2007 година.

 

Уредът стоял върху нощното шкафче, но Тачо имал претенции да си я вземе в апартамента. Половинката му обаче не била съгласна и се оправдавала с детето, че обича да му се четат приказки под приглушената светлина на доминиканското осветително тяло.

 

Манов поискал да си вземе чинии и посуда за другото жилище, но Жени му ударила контра.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени