Жени Живкова сияе с младо гадже (Подробности)

2923
27 Ноември 2014, 10:30


Дизайнерката Евгения Живкова е забила млад мъж, който я кара да лети в облаците, узна HotArena.net.

 

Левентът често бил засичан пред фирмата й с букет с цветя, разкриват очевидци. „В началото си мислехме, че й е шофьор. Взима я с един черен джип, но пък някак си изглеждаха твърде близки и интимни. Прегръщат се много нежно", признават запознати пред в. „Всеки ден“.

 

Внучката на Тодор Живков все повече се усмихвала и била видимо щастливо. Разликата между 49-годишната Жени и любимия й била над 20 години, но това явно не пречило за отношенията им. Източници разкриват още, че отношенията между нея и мъжа й от години били зациклили.

 

Топлината между тях изчезнала малко по малко, след като двете им деца пораснали и напуснали семейното гнездо.

 

„Сега вече Жени е по-независима и свободна жена. Не иска да се развежда и така да продължава традицията на нейните родители, които са се разделили, но все пак има нужда от разнообразие и някакво развлечение. Преживяла е много и сега й е дошло време да си поживее", коментират нейни приближени.

 

След смъртта на майка си Людмила Евгения е осиновена от дядо си Тодор Живков. Когато го свалят от власт на 10 ноември 1989 г., започват трудните времена за фамилията. През първите години на промените семейството му е многократно разследвано, текат дори дела за отнемане на имотите им.

 

Модният бизнес на червената принцеса започва от средата на 90-те. Благодарение на него семейството си стъпва на краката. Постепенно ревютата на нейната модна къща „Жени Стил" стават своеобразно откриване на софийските светски сезони.

 

Жени е майка на две деца - Людмила и Андреа, от брака й с бизнесмена Андрей Стефанов, сключен в деня след 10 ноември 1989 г. Щерките й учат в чужбина - съответно в Ню Йорк и Лондон.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени