Жени Калканджиева проплака: Некомпетентни лекари търгаши размотаваха умиращата ми майка

3175
06 Октомври 2016, 12:00


Жени Калканджиева изпрати майка си в последния й път преди броени дни. Лекарите от няколко уж елитни болници са прехвърляли жената на принципа „Вземи я ти“, но още по-стряскащо е, че медицината ни не разполага със специалисти компетентни по заболяването на майката на Жени, научи HotArena.

Тя страдаше дълго време от темпорален артрит, но състоянието се влошило в началото на годината.

„Прибрах майка си вкъщи, защото трябваше да е грижа денонощно за нея, Не стига, че не виждаше, но се и обездвижен, и драстично отслабна., Направих всичко по силите си, за да й помогна, но се оказа, че нашето здравеопазване прилича повече на деветте кръга на ада“, обяснява шестата по красота в света.

За три месеца Елена била приета и лежала в три болници, но в нито една от тях не се намерили компетентни медици, които да са на „ти“ с диагнозата й, пише "Ретро".

„С чиста съвест мога да кажа, че истинските лекари са на изчезване. Огромна част от тях са безотговорни търгаши. Майка ми цял живот си е плащала осигуровките, а в последните месеци трябваше да обикалям болници и да се моля някой да й назначи лечение“, крайно песимистична за здравето на българите е Жени.

ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
kokichka
преди 6 месеца
0
Добро утро! Тази ситуация се отнася за всички клети човешки същества с нещо различно от настинка, които потърсят помощ от българското здравеопазване. Молиш се да не се налага и се кръстиш Господ да бъде милостив!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 4.54 mb
total execution time: 59.663057327271 miliseconds
mysql execution time: 43.913602828979 milliseconds