Жени Калканджиева прости на Тачо отново, не можела да се откаже от уменията му в кревата (Същевременно „Шестата“ жалее за времето на мутрите)

2775
14 Септември 2015, 14:43


Евгения Калканджиева призна, че със съпруга й Стефан Манов отново са заедно, узна HotArena!

 

Причината да се помъчат да залепят счупеното за пореден път е слабостта на Жени - да не може да се откаже от интимностите с Тачо, в които той бил много вещ.

 

„Той е добър любовник, как да го зарежа?“, пита шефката на „Визаж“, след което разкрива в свое ТВ интервю, че отново живее с мъжа си.

 

Жени отново запя старата песен за Николета Лозанова и повтори някогашните си не особено ласкави думи за моделката.

 

Шестата в света по красота не скри, че жали за времето на мутрите, защото тогава такива като нея имали много работа и пари.

 

„Снимах се напук на близки и приятели с белега от побоя ми на корицата на списание. Аз съм много голям оптимист, не съм злопаметна и смятам, че съм щастлив човек, затова не гледам на физическия белег, който нося, като на нещо фатално. Когато показах белега си от побоя, успях да преодолея кошмара, който преживях. Много хора тогава бяха против да направя тази снимка. Направих я напук на всички“, върна лентата назад Жени, която настоява на версията си, че е станала жертва само на грабители.

 

И Жоро Илиев, и Маргините се заканили да намерят биячите й, но така и не свършили работа, защото самата миска не можела да ги разпознае. „Бе тъмно, те бяха с шапки, как да съм категорична, че са моите нападатели?“, обясни Калканджиева.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени