Жени Калканджиева заприлича на ПРИЗРАК!

2751
13 Юни 2014, 12:19


Жени Калканджиева тотално се занемари, видя HotArena.net.

 

Шестата по красота в света миска се появява по светски събития бледа и посърнала като призрак и силно притесни родния елит.

 

Калканджиева е качила доста килограми, но докато напълняването може и да не зависи от нея, то липсата на всякакъв грим по лицето й е изцяло по нейна вина.

 

Жени слага макиаж само когато води предаването си, а през останалото време плаши. Причина за лошия й вид според запознати е раздялата с Тачо, който я изтормози с поредица от изневери.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
преди 4 години
-1
е хайде стига с това "6-та" - та то е било преди толковамногооооооо години че никой не го помни, стига вече е стара, грозновата, а и алкохола и онези нещица не прощават - вече си е доста погрозняла и най-вече станала е много по-злобна, да беше се взела в ръце,ама то лесните пари до това водят
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
фенка.....
преди 4 години
-1
Колко момичета и колко маики са ходили години наред като призраци заради тази.....Колелото на живота се върти,потрес такав......Жалко за детенцето ти,не заслужава такава маика като теб,със цветно и особено светло минало,а то дава отражение на бъдещето,не е ли така,а Жени...............
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени