Жени кръстила детето си на Жоро Илиев (Тачо – спряган за двойник на Главния)

3285
21 Октомври 2014, 10:35


Няма случайни неща – до този извод стигнаха зрителите на „ВИП Брадър“. Според тях детето на Жени Калканджиева – Жорко е кръстен на голямата й любов Георги Илиев умишлено, а Тачо бързо й омаял главата, именно заради огромната прилика с висаджията, узна HotArena.net.

 

Всъщност това е и една от причините шефката на „Визаж“ да избере Манов за свой спътник в живота. Всеизвестен факт е, че неговият псевдо бизнес е просто оправдание за мързела му и че като цяло Манов не е свършил нищо достойно за уважение. Той не само че кръшка на Жени, ами и не носи никакви пари вкъщи., пише в. „Всеки ден“.

 

Въпреки това обаче Калканджиева си го обича и остава с него. „Когато го погледне, вижда Жоро Илиев в лицето му. Любовта й към Главния беше силна и сега се проектира върху Тачо“, коментират запознати.

 

Малко известен факт е, че най-успешната българска манекенка е имала връзка с Главния още когато е била на 17 години. По това време Калканджиева вече е сред най-утвърдените модели на прехода въпреки крехката си възраст. Тя е част от групичката хубавици на доайена в бранша Петър Генадиев.

 

Жоро Илиев вече гради империята си и се ползва с име в светските среди. Двамата се срещат и помежду им пламва бурна любов, издават техни близки. В живота на Калканджиева обаче вече се е появил и Красимир Маринов – Маргина. Раздвоена в чувствата си между двамата, Жени решава да избяга в Италия, където се отдава на кариерата си на модел.

 

Две години по-късно красавицата се завръща в България и основава „Визаж“. Георги Илиев обаче вече е с Мая и пътищата им се разделят. Въпреки всичко обаче близки до манекенката са категорични, че именно застреляният бос на ВИС-2 е голямата й любов. И е в основата на решението й да кръсти сина си като него – Георги. Под предлог, че го кръщава на баща си.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Манго
преди 3 години
0
Кака е кръстила детето на баща си. На Георги Илиев му разкатахте мамата посмъртно. Не всяка курва е кръстила детето си на него. Само някои.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени