Жени пак прибра Тачо, но май не за дълго! (Вижте в какъв ад живеят)

3354
15 Май 2016, 10:00


Абсолютна лъжа са твърденията, че след оттеглената молба за развод на Жени Калканджиева, отношенията им с Тачо са се подобрили, научи HotArena.


Все още омъжените Евгения и Стефан пак си играят на семейство, но май не им се получава. След безброй раздели, панаири и взаимни нападки, красавицата пак се е смилила на Тачо и го е приютила в дома си. Решението й обаче явно е било доста бързо и необмислено, защото двамата отново живеят в истински кошмар.


Преди няколко дни съпрузите Манови бяха забелязани да излизат от дома си в столичния квартал „Бояна”. Изражението и на двамата издаваше съвсем скорошен грандиозен семеен скандал. Калканджиева гледаше мъжа си сърдито, а той също беше свъсил вежди и стиснал устни. Потънали в мрачно настроение, двамата отпрашиха с возилото на Жени към центъра.


Скоро след като тръгнаха обаче, те спряха. В този момент Тачо изскочи от колата гневен, заобиколи от другата страна и накара Жени също да излезе. Макар че се слави като властна, тя му се подчини и той скочи на шофьорското място. Явно двамата са се разправяли кой по го бива в карането. Напрежението между съпрузите е видимо и води до въпроса как не са се избили досега, пише "Уикенд".


Романсът между двамата съпрузи, които днес не могат да се дишат, започна преди 9 години в Испания.  Жени бе на почивка по женски и случайно попадна в една компания със Стефан, който тогава е на 21 и живее извън България.


Двамата бързо си разменят номерата и скоро започва усилено ужахване от страна на Манов, който скоро се прибира в България заради Жени. Съвсем скоро след това двамата вече са съпруг и съпруга, което днес отчитат като грешка, единственото хубаво в която е синът им Георги.

 Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
преди 2 години
-1
Той в Испания е искал само да те .... , ма. Ти какво си помисли? Че затова става за женене? Лелееее... Храни го сега да ти дойде умът.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Оф,а стига вече...........
преди 2 години
-1
СМЕШНИЦИ!!Залязла алкохолизирана миска,която проси медиино внимание и развратен алкохолик,който се чуди коя да го отглежда!От цялата работа-кофти не ставащо за нищо семейство и детенце не случило на родители!Потрес!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени