Жени превърнала Тачо в пияница

3088
22 Август 2013, 14:30


Съпругът на Жени Калканвжиева сериозно се е пристрастил към чашката. А причината за това е извстната му съпруга, разбра HotArena.net.


Покрай брака си с Жени Тачо често започнал да посяга към чашката. Негови близки приятели разкриват, че младия бизнесмен системно се отдавал на запои, последвани от сериозни скандали. 


Опиянението на Тачо водело до доста неприятни последствия. Пийнел ли повечко, той започвал да си въобразява, че е голяма работа, и обиждал дори и най-близките си приятели.


„Всички сте боклуци! Не желая да имам нищо общо с вас!”, крещял неистово Тачо.


Въпреки че и самата миска не е безразлична към алкохола, влечението на съпруга й към бутилката се оказало твърде много за нея. Покрай зачестилите скандали у дома, 10 години по-младият мъж потърсил утеха в обятията на други жени.


Новата изгора на Тачо е моделката Зорница Линдарева, която бе открита за подиума именно от Жени. И упорито се говори, че двамата обмислят да се оженят след развода на бизнесмена.

 

Жени Калканджиева се омъжи за него през август 2007 година. Любовта им даде живот на красивия Жорко, който скоро ще навърши 4 години, пише „Всеки ден”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
sasa
преди 4 години
0
aa tekiva jeni sa gadni samo kopacho gi prava
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени