Жени в черно! Русата Златка, Андреа и Роси Иванова диктуват модата

https://hotarena.net/lubopitno/jeni-v-cherno-rusata-zlatka-andrea-i-rosi-ivanova-diktuvat-modata HotArena.net
Жени в черно! Русата Златка, Андреа и Роси Иванова диктуват модата

„Мъжете в черно“ вече не са на мода! Дамите завладяват света и възраждат старата и добре позната „малка черна рокля“.

 

Русата Златка, Андреа и Роси Иванова са Жени в черно. Трите грации от доста време насам диктуват модните тенденции. И тези, които искат да са в крак с времето, стриктно следят нововъведенията.

 

Откакто Златка Райкова откри марката си BLESS, модната линия е като компас на родните звезди, които се ориентират по нея.

 

„Bless by Zlatka Raykova” отговаря на изискванията дори на най-придирчивите, тъй като съчетава различни стилове.

 

Неслучайно лица на марката са именно Андреа и Роси Иванова, всяка от които има коренно различен стил. Въпреки това, вкусовете им се срещат именно при модната линия на Русата Златка, която съвместява спортно-елегантното с леко бунтарското и в същото време – добавя нежни нотки.

 

Така и възраждането на малката черна рокля не е случайно. Трите красавици позират в къси черни тоалети, които са класика в жанра и са подходящи за всеки стил, за всеки повод и за всяка дама.

 

Малката черна рокля несправедливо беше в забвение в последните години за сметка на по-шармантни и изискващи тоалети.

 

Русата Златка, която е наясно от какво се нуждае всяка жена и какво трябва задължително да присъства в гардероба й, успешно възроди този евъргрийн чрез марката си „Bless by Zlatka Raykova”.

3 Коментара

Дени

преди 8 години

Защо с вафли ма Златке?

Коментирай

kokona

преди 8 години

Zashtoto diktuva modata na selskite galfoni.Taq za stil v jivota si ne e chula.Ot trite lyha chalga mirizma ot sredata na poslednite 10 godini na minaliq vek.Evtino izlychvane i mega kich.Mnooooogo losh vkus koi li bi se oblqkyl taka.

Коментирай

Опса

преди 8 години

Ако не са вафли, трябва да са кифли ;)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.