Жените на Иван - Вихра и Ирина, се помириха

4675
12 Октомври 2014, 13:00


Войната между бившата и настоящата жена на продуцента Иван Христов е завършила. Отчаяната бивша съпруга на опосума Вихра и сегашната му половинка Ирина са заровили томахавките и най-големият победител от това е малката Ава, научи HotArena.net.

 

Момиченцето, което е единственият хубав спомен на Иван и Вихра от 10-годишната им връзка, вече има не една, а две майки, на които да споделя детските си проблеми и на чиито грижи да се радва, пише в. „Уикенд“.

 

Примирието между двете телевизионни водещи настъпило преди няколко месеца, но дълго оставаше извън погледите. Тогава от непримирими врагини Ирина и Вихра се превърнали в съюзнички. Причината за това се оказало желанието на бившата жена на Иван да започне живота си с нов мъж.

 

И понеже Вихра не искала да мъкне детето си по срещи и да се обърква и без това травмираната му от раздялата с Иван психика, се наложило да го остави при доверен човек. Така на хоризонта се отличила Ирина, която с готовност поела грижите за малката Ава, докато тя е при баща си. Така майка й получила свободата си да постави началото на по-щастливото си бъдеще.

 

„Ава прекарва все повече време с баща си и новата му жена. Няма и най-малък помен от вражда между Ирина и Вихра. Със сигурност не са забравили миналото, но се държат цивилизовано заради детето. То е при Иван от четвъртък до понеделник през седмица и се чувства добре”, разкриват запознати със ситуацията.

 

По думите им Вихра е решила повече да не поглежда назад към миналото си и да забрави всички скандали, в които е замесено името й. Откакто се разведе с Иван, заради изневярата му, тя започнала да се бори сама за препитанието си и всякакви клюки оказвали лошо влияние върху работата и клиентите й. Точно така обаче срещнала новия мъж в живота си. Дали по ирония на съдбата или просто обикновено съвпадение той се казва Иван.

 

След гастрол в няколко телевизии, Вихра се захвана със собствен бизнес. Това й се наложи след като стана ясно, че бившият й мъж няма никакво намерение да я подсигури със солидна издръжка.

 

„Изписа се много за това каква сума получавам от Иван. Истината е, че тя изобщо не е голяма. Представлява около 0,5 % от заплащането му на месец.

 

И ако това ме прави сребролюбива, то не зная какво повече да кажа. Аз не живея от парите на бившия си мъж. Работя здраво на няколко места и всичко, което получавам е плод на труда ми”, казва бившата телевизионна звезда.

 

С послушанието си през последната година обаче успяла да отвоюва все повече привилегии. Иван спрял да се пазари за сумата, която да й изплаща и започнал да помага за всичко около детето по равно с майка му. Дори сам се съгласил да поеме кръжоци и курсове, на които Ава да се развива.

 

„С времето болката отшумя и сега общуват много по-цивилизовано. Не са приятели, но поне не се карат и всеки прави отстъпки в името на малката”, свидетелстват от обкръжението на двойката.

 

Вихра пък започнала да гледа много по-ведро на развоя на събитията в живота си. Сега тя има бизнес в сферата на здравословното хранене, който развива със свой приятел. Макар да е далеч от милионер начинанието й дава добър резултат и дори и осигурява скъпи пътувания зад граница.

 

Покрай работата си се запознала и с настоящия си приятел, за когото отказва да говори открито. Причината била, че вече категорично си обещала да не се омъжва повторно.  

 

„Да, признавам, че има любов в живота ми. Чувствам се специална и обградена от важни за мен хора. Не искам да кажа, дали името на конкретен мъж стои на по-високо място в сърцето ми, но признавам, че за пръв път от 3 години, когато се разделихме с Иван, аз се чувствам отново в баланс и хармония. Кой ли ще е този, който ще успее да ме излъже да се омъжа втори път”, коментира преди време слуховете за любовния си статут водещата.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени