Женска война в бТВ! Виктория Петрова на нож с Лили Боянова заради мъж (ПОДРОБНОСТИ)

4640
11 Януари 2016, 14:00


Люта женска война трови въздуха в кулоарите на бТВ.

 

Виктория Петрова и Лили Боянова са на нож заради мъж и не могат да се понасят, научи HotArena.

 

Атмосферата в нюзрума на медията е толкова нагнетена, че дори служителите в офисите са разделени на два фронта – едните са зад гърба на Виктория, а другите зад този на опонентката й – сравнително новодошлата Лили, пише Всеки ден.

 

Че две красиви жени трудно виреят на едно място е ясно, но враждата между двете говорителки изхожда от страстта и на двете да не спазват принципа, че на работното място не бива да въртиш любов.

 

Правилото първа наруши Виктория Петрова, която през 2008 година сключи брак с оператора Добри, а няколко години по-късно по-младата й колежка сложи край на щастието й, прилапвайки за себе си апетитния служител с камера на рамо.

 

И макар след развода на Виктория и Добри да изтече много вода и новинарката да намери далеч по-състоятелен и благонадежден мъж в лицето на министъра на спорта Красен Кралев, то очевидно хубавицата от Варна не забравя лесно и използва всеки удобен момент, за да си отмъсти на врагинята.

 

Наченките на враждебност произтичали от Петрова, която при всеки подходящ повод се изказвала недоброжелателно по адрес на колежката си и коментирала я журналистическите й качества, я тези на разтурикъща в живота.

 

„Момичето е амбициозно, но постига всичко не с ум, а с усмивка и други умения, заради това цял живот ще чете новините“, заключавала злобно ветеранката в Би Ти Ви по адрес на жената, отнела й мъжа.

 

Лили Боянова обаче използвала тихата дипломация в конфликта си с Виктория. Тя не си позволявала да я обижда и коментира публично, но на фронта й минали всички колеги от нюзрума, които не се спогаждали с варненката. Конфликтът между Виктория и Лили в момента протичал с обръщане на главите, щом двете се разминат из коридорите на телевизията.

 

Техни колеги обаче разказват под сурдинка, че малко преди празниците двете се засекли сами в тоалетните на канала и едва не стигнали до бой. Разпрата била прекъсната от репортерки, които влетели в двете нули и след това разказали на всички за панаира.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Рени
преди 2 години
0
Много жалко написана новина, нямаща грам истина в тея
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
преди 2 години
0
ХотАрена, за какво съществувате, ако дрънкате само глупости и неверни неща?!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
запознат
преди 2 години
-1
няма нищо подобно. двете си пият кафето заедно. Някой не е разбрал пак.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
лол
преди 2 години
0
Да права сте те наистина си пият кафето заедно. Репортерите от жълтата преса няма какво да правят и си измислят неверни истории. :)


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени