Женската мечта се сбъдна! Да кажеш не „Довиждане“, а „Сбогом“ на мазнините никога не е било по-лесно

1598
22 Юли 2016, 10:50


Надали има жена, която да не си е мечтала ей така, както си лежи, досадните мазнини по корема, дупета и бедрата да изчезнат като с магическа пръчка. Но после се събуждаш от прекрасния сън и те са още там, готови да развалят поредния ти ден. Но нека да бъде и последният!


Да, магическата пръчка вече съществува, а магията, с която да кажеш „Сбогом“ на излищните мазнини по тялото си, се казва криолиполиза или криотерапия. С две думи – това е неинвазивна липосукция. А с една – чудо!


Вероятно сте положили много усилия, за да влезете във форма за лятото, но все някъде успявате да си намерите недостатък, който ви се набива на очи, щом погледнете огледалото. А знаете ли, че може би не сте наясно как точно мазнините влияят на телосложението ни? Като се храним по-обилно и нездравословно и не тренираме достатъчно, мастните клетки не увеличават броя си, а своя обем. Техният брой е константна величина в тялото.


Когато отслабваме, ние не убиваме мастните клетки, а съумяваме да намалим техния обем и съответно тяхната видимост. Това обаче не е най-доброто решение, защото при нарушаване на хранителния или тренировъчен режим, те отново се „издуват“. А какво ще кажете мастните клетки просто да изчезнат без шанс да ви досаждат отново?


Криотерапията е най-лесният и безболезнен вариант за постигане на този така желан ефект. Тя работи на принципа на контролирано охлаждане и вакуум на мастните клетки, без да уврежда никаква друга тъкан около тях. Процедурата трае 70 минути, които във вещите ръце на професионалистите от салон “Dupissima” ще минат неусетно, а единственото, което ще усещате, е леко изтръпване и вероятно зачервяване заради вакуума, но то минава бързо, за да отстъпи място на желания ефект.


Уредът “Cooltech”, който се използва за криолиполиза, е най-доброто у нас, защото има едно ключово предимство пред другите – минималната температура, която се достига по време на процедурата, е -8 градуса, а при други тя е -3 на първите 10 минути. След като бъдат замразени, мастните клетки се изхвърлят от организма чрез черния дроб и лимфата и естествените метаболитни процеси.


И най-хубавото е, че никога повече не се връщат! Криотерапията се използва в областта на корема, седалището, бричовете, бедрата, ръцете и коленете. При първата процедура броят на мастните клетки в третираната област намалява с 20-30%, а след третата – те са със 70% по-малко.

Звучи ви прекрасно и може би малко невероятно. Да, така е, в салон “Dupissima”  се случват невероятни неща и е грях да не бъдете част от тях!Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Gabi
Преди 1 година
0
Статията е явно рекламна и автора очевидно не знае за какво пише. Вакуум е отсъствието на вещество в определен обем от пространството. Словосъчетанието "принцип на вакуум на мастните клетки" е лишено от смисъл. Няма да коментирам начина на изхвърляне на замразени мастни клетки от организма - подозирам, че на някого са му замразили мозъчни клетки и организма му ги е изхвърлил навън през носа.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
фц
Преди 1 година
0
ми то онзи парцал николета спермова им е снимана на сайта... няма да си дам парите някъде където са решили да ги дават на проститутки. като си оправят маркетинг политиката, да рекламират адекватно. в крайна сметка фирмите трябва да разберат че като избират батали за рекламни лица или да ги "обнародват", то нормалните работещи и уважаващи се жени няма да си дадат парите там. само боклуци търсещи чичко паричковци ще ходят там и като ги изритат, и тези няма от какво да печелят и ще са се обърнали на публичен дом а не студио за красота
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени