ЖЕСТОК интимен проблем мъчи Слави (Подробности от кухнята)

3056
20 Юли 2014, 14:00


Слави Трифонов няма проблеми с вдигането на самолета, откакто държи в хладилника си виагра, научи HotArena.net.

 

При това не такава от аптеката, а домашно приготвена. Нещо повече – за да няма засечки в секса, наближаващият 50-те години шоумен е впрегнал един от своите подчинени да се грижи за благото на интимния му живот, пише сензационно „Уикенд”.

 

Няма лъжа, няма измама! Трифоново подпомага своята ерекция с вълшебния мед, произведен от кларнетиста на „Ку Ку Бенд” Илия Илиев. За тази твърде лична подробност от интимното си житие Дългия се изпусна в ефира на своето шоу преди няколко вечери.

 

Повод да се стигне до самопризнанието бе импровизираната анкетка, която Славчо реши да направи сред своите музиканти. Учиндолецът се поинтересува дали техните синове и дъщери са наследили дарбите им. Когато стигна до Професора от Горна Оряховица, както е прочут Илиев, зрителите разбраха, че малкият му син е започнал да се увлича по кларинета, но още е много рано да се каже дали ще го избере за своя професия.

 

Трифонов обаче прекъсна Илийката с въпроса „А някой от семейството прави ли мед?”, на който секунда по-късно си отговори сам, хилейки се: „Преди едно предаване си извади от джоба буркан с мед. „Това е виагра”, ми каза и ми го даде”.

 

От последвалия ироничен кикот в бенда, на Дългия му светна, че се е изказал не много на място. И за да стопира подигравателен коментар от Годжи, която е на всяка тема мерудията, спести на зрителите още подробности за медната си ерекция, пренасочвайки разговора към другите наследници на музикантите.

 

Макар да не си го признавал, Трифонов редовно се снабдяла с мед от Професора. „Срамува се да не тръгне клюка, че е зациклил в кревата. Еликсирът на Илийката явно върши добра работа, защото не сме чули Мартина да има оплаквания”, коментират от шоуто.

 

Колегите на Професора от „Ку-ку бенд“ казват, че Илия е ненадминат майстор както в музиката, така и в кулинарията, и по-специално в производството на домашна ракия, вино и мед.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени