Жесток скандал между Ники Михайлов и Алисия в Гърция! Вратарят изправи косите на певицата!

https://hotarena.net/pod-pricel/jestok-skandal-mejdu-niki-mihailov-i-alisiia-v-garciia-vratariat-izpravi-kosite-na-pevicata HotArena.net
Жесток скандал между Ники Михайлов и Алисия в Гърция! Вратарят изправи косите на певицата!

Футболистът Ники Михайлов е изправил косите на своята бивша, настояща и бъдеща спътница в живота Алисия, узна HotArena!

 

Вратарят има страст към високите скорости и продължава да шофира безразсъдно, дори когато вози и други хора.

 

Ники натиска педала на газта до краен предел и това не се нрави на любимата му, с която за пред хората уж са разделени. Всъщност HotArena първа разкри, че двойката в момента е на романтична почивка в Гърция.

 

Освен свещи, рози и тиха музика, те минали и през скандалче. И повод за това станал шофьорлъкът на Михайлов.

 

\"Ти ако искаш, ставай камикадзе, но на мен ми се живее\", му крещяла Ася, разказват нейни дружки.

 

Явно Николай Михайлов не си е взел поука от зверската катастрофа на автомагистрала „Тракия”, в която преди време разби служебния джип на БФС. Вратарят на „Мерсин” се е взел за безсмъртен и кара с бясна скорост без най-важната предпазна мярка – колана, пише „Уикенд“.

 

Синът на първия футболен управник Боби Михайлов реши да сподели със своите последователи във „Фейсбук” видео как се забавлява, докато шофира из страната на премиера Алексис Ципрас. Настроението от престоя си на местна земя Михайлов повдигна с гръцка музика.

 

Глезанчото на българския футбол обаче се забавлява върху колела без предпазен колан. За подобно своеволие гръцките катаджии са безкомпромисни и санкционират с глоба в размер на 350 евро.

 

Трицифрената сума очевидно никак не смущава футболния милионер, който освен, че не го е грижа за живота му, застрашава и този на пасажера до себе си, който го снима, докато танцува зад волана.

 

Нарушавайки основното правило за водачите на моторни-превозни средства Николай Михайлов пострада при верижна катастрофа преди 3 години, заради която пропусна контролите на националите с Холандия и Германия.

 

На разсъмване на 18 май 2012 г. „Опел” се удря в лявата мантинела на автомагистрала „Тракия” в посока София малко преди мотела „Църна маца”. На място загива шофьорът, а пътуващите с него две жени са ранени.

 

След първоначалния удар двете коли задръстват две от платната на магистралата. В сумрака турски ТИР не успява да види опела и се удря в него. В тях първо се удря бус, а след това и джип „Ленд Круизър” - служебен на БФС.

 

След инцидента се появи версия, че зад волана му е бил именно Николай, но тъй като е шофирал в нетрезво състояние след купон в пловдивска кръчма, е напуснал мястото на катастрофата с друг автомобил, а младеж от компанията е представен за водач на смачкания джип.

 

От КАТ в крайна сметка потулват случая и синът на Борислав Михайлов минава между капките, единствено с навехната ръка, заради която не може да пази срещу „лалетата” и Бундестима. Мълви се дори, че високопоставен шеф в МВР е наредил името на вратаря да бъде скрито от протоколите на катаджиите.

 

Любителят на високи скорости има и друг тежък инцидент зад гърба си. Преди осем години той се преобърна по таван с луксозния си спортен „Лексус” на кръстовището на бул. „България” и бул. „Димитър Несторов” и финишира върху релсите на трамвай №7.

23 Коментара

ф

преди 8 години

уж била, кога пък е казала на приятелките си точно какви думи е използвала, и видиш ли приятелките на алисия ще разкажат на hotarena..........

Коментирай

Mari

преди 8 години

Много сте нагли !!! Вчера Ники отрече вашата """ексклузивна """" новина и каза че НЕ Е СЪС АЛИСИЯ ! Но вие не публикувахте опровержението и с цялото си нахалство и наглост днес пишете нови лъжи !!

Коментирай

3

преди 8 години

Нищо чудно. Тоя калъф преди време уби човек на пътя и избяга. Връзките на баща му се оказаха дълги и излезе сух от кашата.

Коментирай

Илияна

преди 8 години

При положение, че се крият няма как Ники да потвърди, че е с Алисия в Гърция. Опровержението е дошло от неговата ПР-ка, която е ПР-ка и на Алисия, а не лично от Николай. И Алисия и Ники четат какво се пише, но никой от двамата никъде ЛИЧНО нищо не е казал или написал. Пускайки тези снимки и клипове Ники е знаел каква реакция ще предизвика, ако е искал да се скрие е могъл да си трае - много е щял някой да го разбере къде е и с кой е. Ако има нещо за казване Алисия и Ники ще си го кажат когато, както и където решат и предполагам, че няма да е много далеч този момент.

Коментирай

ами

преди 8 години

Аз пък подканям да се самосезира "Закрила на детето" и да подхване Клозета Лозанова за системен снимков и вербален тормоз над деца (знае се кои– двете на Божинов), също и за аморално поведение, психично състояние и пригодност за майчинство! А чрез тази измислена статия прозира жалкият опит да се помрачи нечие предполагаемо радостно събитие..Ама от психично болна прост...ка кой ще се впечатли ?! Никой!

Коментирай

БЕЛА

преди 8 години

Ако Ники Михайлов изтърве тази жена, сигурно никога повече няма да намери такава любов... но мъжете мно-о-ого късно се усещат, а живота не дава много шансове ... А е повече от ясно, че Алисия е красива, успешна и невероятно много го обича.

Коментирай

111111111

преди 8 години

Вие сте болни мозъци, вчера Михайлов каза, че НЕ Е с Алисия. Вие сте долни отрепки !

Коментирай

Дали?

преди 8 години

Къде и как го е казал? Единствено Блясък твърдят, че са се свързали с ПР-ката му която е такава и на Алисия, но нищо повече.

Коментирай

ех!

преди 8 години

Хотлайната пак в действие. А колко ви е фалшиво инфото не е истина просто! Както винаги де ;). Личи си че тук в това сайтче не работят професионалисти, а аматьори. Няма какво друго да се очаква щом най голямата звезда и популярна личност за вас е Николета Лозанова -табуретката.<br /><br />(Нещо сте в грешка:) Михайлов и Алисия са заедно в Гърция:) Инфото ни е отлично. Бележка на Админ)

Коментирай

Ели

преди 8 години

А защо няма статия за коментара на Божинов под публикацията на Алисия в Instagram ??? Чакам .... Аси !!!

Коментирай

:)

преди 8 години

Опааааааааа Блясък са си редактирали статията и сега се оказва, че всъщност била казала ПР-ката, че Ники е на море с жена но "без обаче да се потвърждава или отрича дали това е Алисия." Ахахахахахахахаххахахахахахахахахахаха като никога Хот Арена ще се окажат прави :)

Коментирай

KY- KY

преди 8 години

Не му се връзвайте на това палячо с единиците и всякакви други тук измислени имена. То, няма собствен живот и по цял ден е от профила и страницата на Николета в ХотАрена и оспорва всяка положителна вест за Алисия. Злобчо- клюкарката, аз така съм го нарекла.. Болно същество!

Коментирай

мдааа

преди 8 години

Алисия действително е в Гърция с Михайлов и Е истина , че има предложение за брак. НО, тъй , като му е отказала предложението , не искат да се тръби по въпроса , за да не злепоставят Михайлов. Мълчание, и така ще бъде! Хората са тактични, да не е ПР-та тъпа на Николета, като самата нея. С купените дипломите от НБУ ха ха ха Големите специалисти и висшисти, като тези в ХотАрена

Коментирай

............

преди 8 години

Ели- този профил на Божинов е фалшив.

Коментирай

!!!

преди 8 години

само не разбрах на какво се радваш .... или по-скоро злорадстваш

Коментирай

Ай

преди 8 години

Майко мила,какви глупости само се пишат. Алисия и Ники не са заедно! Валери и Алисия се събират.

Коментирай

да

преди 8 години

Няма да я изтърве бъдете сигурни в това! Той, няма да даде да се доближи друг мъж до нея. Това, че си е шовраклив, не означава , че не я обича. Баща му е същия, но обича Мария Петрова. Михайлов много обича Алисия. В това може да бъдете абсолютно сигурни.

Коментирай

до мдаа

преди 8 години

според теб ако Алисия е отказала предложението (ако е имало такова, може просто да я е изненадал.. само...допускам), прилича ли ти Михайлов от клипчето на човек, комуто са отказали и ако са му отказали защо ще изглежда толкова щастлив....Първо няма как да сте сигурни че е имало предложение...камо ли да допускате, че тя е отказала... няма логика в това да постваш клипче, чиито отговор не те удовлетворява, тъй че истината е друга и е някъде там... ;)))

Коментирай

няма такова нещо

преди 8 години

Никой , никъде не го пише такова нещо! Който познава Алисия добре, е наясно, че това никога няма тя да го направи. Някой пускат празно, за пълно ми се струва

Коментирай

мдааа

преди 8 години

Съжалявам да го кажа, но логиката Ви, не е сред най-силните Ви природни дадености! :) Клипа е правен привечер и споделен много преди да се случи предложението :) А, и самия отказ, не означава , че се разделят, а че не иска да живее с него с брак. Те са заедно, за ваше успокоение!

Коментирай

Елеонора

преди 8 години

Тук работят абсолютни аматьори и то от най-жалките! Преди 3 дни им изпратих материалчета, а преди и след мен сигурно още 100 човека са ги пратили, ама те нищо не написаха!!! Кирливите мишлета си стоят в дупката!!!

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

be ostawete xorata na mira....obi4at se...zaedno sa....da ne bi da ste prisastwali na skandala a...tapotii pi6ete samo

Коментирай

...............

преди 8 години

Да ви имам сензациите, заглавията и драсканията....."" Жесток скандал" ха ха ха ... Нали не си вярвате, ХотЛайнена??? Хорат се обичат и толкова! Това е истината! Жестока или нерадостна за едни и радост и щастие за други... C'est la vie!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.