Жесток скандал между Солтарийски и охранител на паркинг! Вижте дали стигнаха до бой + подробности

2444
16 Февруари 2017, 09:47


Вокалът на „Ку-ку бенд Борис Солтарийски е имал жесток конфликт с охраната на паркинга пред НДК, научи HotArena.

Певецът втрещил случайни минувачи станали свидетели на бруталното му поведение. Служителят на паркинга се опитвал учтиво да му обясни, че единственото свободно място е платено и не може да паркира там.

„Солтарийски нападна човека с обидни думи, псуваше го и го питаше дали знае кой е“, разказва очевидец потресен от цветущия речник на пишман певеца. Последвала закана от рода на „ще ти разбия мутрата“.

Въпреки отчаяните опити на служителя да го спре, Борис най-нагло паркирал колата си, след което разгневен тръгнал към студиото на „Шоуто на Слави“, мъкнейки термос с кафе от вкъщи.

„Поведението му беше точно като на шефа му. Нагло и мутренско“, възмущава се жена, която е била с детето си на паркинга в този момент.

Най - актуалните модни тенденции за дамите на едно място!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Забрави селянина Солтарийски от къде дойде и как азглеждаше.Аз мисля ,че трябва да върнат Софийското жителство.София се напълни с боклуци.
Преди 1 година
0
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лили
Преди 1 година
0
Е кой е пък толкова Солтарийски, направо ще падна - квартален музикант, имал късмета да е в по-известен бенд и с редовна и малко по-голяма заплата от кръчмарските музиканти. Какво зависи от него - нищо, много филми е гледал и се прави на мутра, ама охранителя да е викнал паяк и нещата ще си дойдат на мястото.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
В е л и к и я
Преди 1 година
0
И за квартален музикант не става , аз съм свирил с много по добри от него по кръчмите ....


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени