Жесток скандал! Моника заплашва Люси Иларионов с мутри!

https://hotarena.net/laifstail/jestok-skandal-monika-zaplashva-liusi-ilarionov-s-mutri HotArena.net
Жесток скандал! Моника заплашва Люси Иларионов с мутри!
Истинска война се зароди между плеймейтката Моника Валериева и режисьора Люси Иларионов. Преди часове, тя заяви, че Люси я заплашвал с киселина, а той от своя страна разкри, че тя му праща мутри, научи HotArena.

Интригата между двамата се зароди във ВИП Брадър, където Люси заяви, че Моника е платена компаньонка. Девойката от Дупница прие тежко казаното и след излизането от шоуто подаде съдебен иск. Вчера Валериева взриви медийното пространство със следния текст в личната си страница във фейсбук:

\"
Днес получих 10-тото си обаждане относно делото ми срещу Людмил Иларионов! Съветват ме да не го съдя,или по-точно тактично и културно ме заплашват! Че може би някой ще ме полее с киселина,или ще се прибера със счупена кост.Говорено е дори с един бургаски ,,бияч\" така да го наречем!Отказано е разбира се,все пак човека е с разсъдъка си срещу кога излиза. Людмил не се явява на делата си,сега е изискано принудително довеждане. Относно всички наши общи познати и хора които ми се обаждат да ме съветват да спра делото,това няма да се случи.А ако на мен нещо се случи,ще сме наясно всички.Не ме вълнуват бъдещите му интервюта по темата,имам телефонни записи,съда работи с доказателства. Съветвам го да не ми крои планове,а да се явява в съда!”.

Пред \"Телеграф\" Иларионов заяви:

„Тук се получи схемата крадецът вика: „Дръжте крадеца“. Хората ме познават, знаят какво работя и с какво си изкарвам прехраната. Смешно е да се говорят такива неща, как ще я заплашвам с киселина, аз не съм побойник или някакъв луд. Ако трябва да съм откровен, именно нейните хора ме заплашват. Мутри ми звънят и т.н. А относно делата, имало е само едно такова, на което не се явих, защото разбрах късно, а имах и работен ангажимент“.

11 Коментара

Алис

преди 7 години

Това плашило Моника да не си мисли, че е в някоя детска градина и всички ще й повярват? Човека много добре знае с какво се занимават парцали като нея, кой я знае с кой спи и на кой духа само, за да пусне някоя и друга връзка тук там да отърве кожата. Малоумна

Коментирай

баце роман

преди 7 години

А бе тая селска тетка не си ли е пила хаповете бе нали беше луда уж да вземе да си ги пие най накрая еее че и джуджето с джудже малоумно

Коментирай

do monika kurvata

преди 7 години

Emil atanasov e svodnik i na teb j na qnica i na zvezdelina kurvo i az lichno sum vijdal moi priqteli da te chukat na klipchrta i da im pravish kompaniq v panoramata v kempinski i po gurciq bokluk lujliv vonqsht i pupchiv. Az se zaklevam che si prostitutka i sum gotov da go dokaja s klientite ti koito sa jeneni no ti plashtat masrafa

Коментирай

mimi

преди 7 години

Monike za kakvo se sardish che nqkoi ti e kazal che si prostitutka , jena koqto pravi sex za pari q narichat taka po princip ili za teb drugo ime imate tezi jeni

Коментирай

ок

преди 7 години

Не я познавам и не знам дали е проститутка или не.Само че ми е много чудно, понеже съм виждала снимки от апартамента и дето е под наем - това не е евтин апартамент.Отделно почивки насам натам , които хич не са евтини, парцали, пластични операции.Тази жена не знам какво работи, дори и не снима често фотосесии дето се изкарва модел.На толкова години родителите и да и дават пари за всичко това, пак ми е странно.Богато гадже едва ли пак покрива всичко.Ако са заедно ще живеят заедно, а няма да и плаща наема.Е въпросът е откъде пари? Тук разсъждавам чисто логически, и да не ми е работа да зная кой откъде има пари, просто ми писна някакви такива силиконки дето хората не знаят каква е професията им да ги изкарват едва ли не елита на държавата.И да са известни, не мисля, че такива хора трябва да са известни и за пример.

Коментирай

769

преди 7 години

Тази която стана известна с това, че я е ебал еди си кой пищи сега, че я нарекли проститутка. Тази която няма професия и работа а в същото време демонстрира висок стандарт на живот (висок според дупнишките и представи). Та как да я наричаме? Класна жена? Бизнес дама? Професионалист? Известната с това с кого е спала е обидена, че я наричат жрица. Е няма такъв виц.

Коментирай

f

преди 7 години

Много е смешна тая парцалана с разбита мутра и нищожен интелектуален багаж. Сега дай да убием вестоносеца! Ако тръгне да съди всеки един човек в България, който твърди, че е проститутка, няма да има време да спи и съдът само за нея трябва да работи вече. Ама сега защото точно Люси го каза на глас и имаше трибуна да го каже по нац. ефир, точно той й е тръна в очите. Като не искаш да се научава с какво се занимаваш, прави си го там по-скришно и не се бутай по телевизии, при условие, че всеки знае, че нищо не правиш и е ясно, че за да преживяваш някак, някой те храни и те издържа. И след като нямаш мъж до себе си, явно са МЪЖЕ. Хем искат да ги дават по телевизора, хем да не им излизат кирливите ризи. Е няма как да стане! Относно заплашването, то е повече от ясно кой би тръгнал да прави такова нещо от двамата и че именно Люси казва истината.

Коментирай

f

преди 7 години

Хубаво! И напълно вярно! Но другият път го напиши с нашата азбука. За български език си имаме българска азбука.

Коментирай

f

преди 7 години

Хубаво! И напълно вярно! Но другият път го напиши с нашата азбука. За български език си имаме българска азбука. И между другото, БАЯ ОТЧАЯНИ приятели имаш! :D Да спят с ... това, че и да си плащат. :D Ужас! Заради такива като тях, отчаяни типове, разни жаби се мислят за принцеси после.

Коментирай

До f

преди 7 години

На теб май ти стана навик да пускаш тъпи коментари с цел заяждане??? И коя си ти, че да казваш на човекът как да пише??? Като гледам май ти си отчаяната, щом си тръгнала да даваш определения за хора, които не познаваш.. Вместо да се занимаваш с другите, обърни внимание на себе си!

Коментирай

b

преди 7 години

Kakvo tochno e zaqjdaneto? I kyde e typotiqta? Samo v tvoq komentar gi ima v izobilie. Navik mi e da pisha komentar, kogato iskam i kogato imam kakvo da kaja. Imame bylgarska azbuka i kogato mojem, TRQBVA da pishem na bylgarski! Ako ti e problem, che ti go kazvat - syjalqvam za teb. Che i sednal opredeleniq da dava na napylno nepoznati hora samo zashtoto mu stana typo, che pishe na lainqnica i mu pravqt zabelejka (izkliuchenie sa horata, koito pishat ot ustroistvo bez kirilica, ot chujbina i t.n.) Misli drugiq pyt kato reshish da pishesh. Vajno e i kakvo kazvash, ne prosto da se izkajesh ti posleden, pyk vse taq s kakva typotiq izlizash.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.