Жесток скандал в Пайнер! Ивана и Глория скочиха срещу Мария

3259
05 Януари 2016, 18:00


В "Пайнер" назрява нов конфликт между три от най-верните му изпълнителки. От едната страна на бойното поле са Глория и Ивана, а от другата – Мария Гущерова, узна HotArena.

Двете грандами на попфолка – Глория и Ивана, били крайно разочаровани, когато дочули, че за певица на годината готвят Мария, която не блести с огромна фенска маса. Те отдавна не са печелили кой знае какви награди от фирмата си, но досега го приемали нормално, пише "Всеки ден"

Когато обаче разбрали, че точно Мария се гласи за големия приз, след като изкара години наред, без да си мръдне и пръста за работа, им избили балансите. Глория била бясна, защото се има за една от най-големите звезди в бранша, а досега нито веднъж не е получила статуетка. Напоследък тя дори тенденциозно пропуска големите концерти на Пайнера, за да подчертае, че не е достатъчно добре оценена от шефа си и затова не се чувства длъжна да уважи събитията му.

Говори се, че Ивана също се почувствала пренебрегната, макар че няколко пъти е била певица на годината. Тя от години се разминава с най-желаната награда, независимо че по концерти е най-аплодираната звезда. Затова не можела да повярва, че Отварачката, която всеки път си тръгва от сцената само с рехави аплодисменти, колкото да не е без хич, е по-достойна за приза от самата нея.

Говори се, че двете прими са се съюзили срещу Мара в Лондон, където имаха общ концерт. След него те вече са най-добри приятелки. Там се наговорили да покажат кой е №1 в жанра и резултатите не закъсняха.

В момента Мария може само да им диша прахта. Ивана и Глория са активизирали фенската си маса и водят класациите по продажби в „Пайнер“. Първата е номер едно в подреждането на албумите, където Мара е чак осма, а втората – на дивидита, където Отварачката въобще не присъства. Те не искали и да чуят за общи участия с колежката си, с която преди години ходеха на турнета из страната. Били категорични, че ако вземе наградата, няма да е по заслуги, а по предварителна уговорка на мъжа й Християн с Митко Пайнера. 
 Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени