Жестока битка в КуКу Бенд: Разрази се война между Маестрото и Годжи (Причини)

3472
15 Март 2015, 16:30


Големите звезди на „Ку-ку бенд" Евгени Димитров-Маестрото и Георги Милчев - Годжи са в сериозен конфликт, научи HotArena!

 

Музикантите са неразделни още от ученическите си години, но както често се случва, двамата намират повод да забият нож в своето приятелство. След повече от 30 години другарство двамата съвсем са се влошили след неуморното съревнование за титлата - „най-доверен човек" на техния шеф Слави Трифонов, пише „Уикенд“.

 

Евгени и Георги са неразделни в училище, а за известно време Годжи дори е живял в дома на Евгени в Плевен. С годините нещата се променят и Георги Милчев явно не успява да преодолее старата си болка, че верният му приятел винаги е бил по-талантлив и по-добър от него.

 

Той е сдържан, вечно усмихнат и сякаш безгрешен във всяко свое действие. Напоследък Маестрото се изживява като строг шеф в шоуто, което буквално подлудява неговия верен другар.

 

В интерес на истината Слави Трифонов има вина за войната между двамата му най-доверени хора. Именно той възложил на Маестрото да ръководи екипа и се отдал на заслужена почивка, за да ближе раните си след краха на връзката му с балерината Мартина.

 

Дясната ръка на Дългия взел присърце новото си положение и бързо започнал да дава нареждания на останалите музиканти, за да продължи да действа добре смазаната машина.

 

„Годжи се почувства обиден, че не му дадоха на него генералския жезъл. Всички знаят, че бендът се крепи на Маестрото и заради това Слави направи всичко възможно през годините, за да го задържи.

 

Имаше един период, в който Евгени сериозно обмисляше да напусне, за да се развива самостоятелно. Шефът му обаче го подкупи с повече пари и най-важното повече преимущества в сравнение с останалите", шушукат в екипа на Дългия.

 

Ревността явно не е добър съветник на Георги Милчев. Той редовно дебнел удобен момент, за да вдигне шумен скандал на пианиста. Най-честите им сблъсъци са свързани с организацията на предстоящия голям концерт на 25 април. В момента кипи трескава подготовка за спектакъла, за който ще се съберат всички настоящи и бивши звезди от шоуто, а билетите вече се разграбиха като топъл хляб.

 

„На Евгени му омръзна от сприхавото настроение на Годжи и започна да го избягва, доколкото му е възможно. Той осъзнава, че проблемите и лошото настроение на китариста са свързани и с лични грижи. Пак не му вървят отношенията със съпругата. Да вземат да се разделят окончателно, че да се спре с тази мъка”, тюхка се колега музикант от „Ку-ку бенд”.

 

В интерес на истината Годжи няма как да бъде прекалено взискателен, след като отдавна си е спечелил славата на отявлен плейбой. Дори и в това му хоби той се сблъсква със сериозната конкуренция на Маестрото. Двамата открай време се съревновават по брой завоювани женски сърца.

 

„Половината балерини от „Магаданс" са минали през леглото им. Някои момичета дори напуснаха балета, след като преди това бяха танцували в леглата на колегите", с увереност твърдят музиканти от бенда.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени