Жестока война между Годжи и Юксел за 50 бона

1748
31 Юли 2017, 13:05


Жестока война между басиста на „Ку-ку бенд” Георги Милчев - Годжи и водещия на новините Юксел Кадриев тресе Би Ти Ви, издадоха колеги на тв звездите. Ябълката на раздора се оказа солидната сума от 50 хиляди лева, която потънала в общия бизнес на двамата – клуба по бойни изкуства „Канку“, научи HotArena.

Парите се дължат за наеми и консумативи на стадион „Георги Аспарухов“. И двамата обаче твърдят, че другият трябва да се бръкне за дебелата пачка. Всичко около клуба за бойни изкуства започва още в началото на века, когато Годжи и Юксел установяват, че споделят обща страст към каратето. От дума на дума решават да спонсорират клуб „Канку“, като от 2004 г. са в управителния съвет, пише "Таблоид".

Залата за тренировки, която държат, се намира на столичния стадион „Георги Аспарухов”. Главният треньор по карате в клуба - Иван Терзийски, разказва, че още при основаването Милчев и Кадриев са започнали да тренират бойните си умения. Преди няколко години обаче водещият на новините закъсва с гърба и дори влиза в болница за операция. След това разрежда посещенията си и постепенно спира да се занимава в залата. Затова и преди 3 години решава да излезе от участието си в дружеството и харизва дяла си на Годжи, като го оставя сам да се оправя с административната работа. 

Басистът на Слави отначало няма нищо против и остава сред спонсорите на „Канку”. При одит в началото на годината обаче се оказва, че дружеството дължи огромни суми за наем, отопление, осветление и вода на стадиона. Годжи веднага потърсил Юксел, тъй като голямата част от задълженията са натрупани по времето, когато двамата са ортаци. Етническият турчин обаче го отрязал и му казал сам да се оправя с дължимите 50 бона. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени