Жестоко ПРЕБИХА младеж заради Алисия! Певица го раздава мутра по клубовете (Всичко за инцидента)

https://hotarena.net/laifstail/jestoko-prebiha-mladej-zaradi-alisiia-pevica-go-razdava-mutra-po-klubovete HotArena.net
Жестоко ПРЕБИХА младеж заради Алисия! Певица го раздава мутра по клубовете (Всичко за инцидента)

Младеж бе жестоко пребит заради Алисия, научи шокиращо HotArena.


Фолк певицата в последно време го раздавала като същинска мутра по клубовете, сякаш се е върнала 20 години назад.

 

„Съвсем се е самозабравила! Мисли се за мега звезда и вече никой не може да припари до нея. Държи се нагло с феновете си, които й пълнят джобовете и деколтето“, възмущават се очевидци на жестокия инцидент.

 

Побоят се случил на едно от последните участия на Алисия в Студентски град, където подпийнал фен се качил при нея на сцената, пише в. \"Галерия\".

Вместо да пее заедно с певицата на микрофона, той казал на всеослушание: „Ти си единствената, която си мисли, че може да пее“.

 

Фурията дръпнала микрофона от младежа и направила знак на охраната да го разкара.

 

Макар унизена и с подкопано самочувствие, Алисия продължила с участието.

 

Веднага след края обаче извикала управителя и вдигнала луд скандал, като настояла охраната да намери наглия почитател, осмелил се да й говори така пред всички.

 

„Охраната смля от бой горкото момче. Предупредиха го изрично да не се занимава с полиция, защото ще си изпати още“, разказват очевидци.

45 Коментара

!

преди 8 години

То...ако е само тя направо да ѝ купиш цвете, но всички в тази жалка чалгарско-плеймейтска-курвенска "гилдия" са същите. Самозабравили се проститутки и дърти спонсори! Дано дори и късно тази жалка "индустрия" бъде заличени или свита до санитарен минимум!

Коментирай

ехооооо

преди 8 години

Браво на това момче,че и е казало истината!Не само ,че не може да пее,не може да танцува,движи се като робот,надута и фалшива!Ако не вярвате и не сте ходили на нейно участие, пуснете си клипчета ,има във Фб -Алисия-Обичаме те , ще видите за какво дърво и чучуло става въпрос!Чудя се как още има хора ,които ходят да гледат жалкото и представяне на живо. Такава скука,как не заспиват тези хора ,а и тя самата докато си изкара малоумния репертоар.Подозирам ,че повечето посетители ходят просто за да видят певицата с най-големи рога ,тайно да и се изсмеят зад гърба и да я ожалят за това,че разни футболисти я подмятат вече десетина години,като пръв беше Бачев,за сведение на някои по-млади нейни фенки!

Коментирай

хахаха

преди 8 години

Забрави кога ряза салам и се ебеше по мотелите...И да, наистина пее фалшво...от отбора на Андреа, Камелия и пр. бездарници е. Но тия двете поне са интелигентни и моногамни, а тази е застаряла бръмчалка.

Коментирай

Mari

преди 8 години

Abe kakvi sa glupaci sa vsichki pisali po dolnite komentari ? VIE TAPI LI STE ? MNOGO DOBRE ZNAETE, CHE NIKOLETA PLASHA ZA STATII V TOZI SAIT ! I tova e poredniat i opit da sasipe ALISIA !

Коментирай

До по-горния гений!

преди 8 години

Mari, моме първо си оправи шльокавицата, на която пишеш, после почни да структурираш изреченията правилно и да изразяваш свързана и гладка мисъл и тогава си позволявай да наричаш други хора глупаци, защото от написания брътвеж даваш знаци да имаш завършен 4-ти клас!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментирай

D.MIND9

преди 8 години

Те от сайта са изпаткали отдавна, не се учудвам на нищо, но тия коментаторите смятай колко трябва да си умствено спрели, за да вярват на тия измишльотини граничещи с фантастика, хахахахха. Горкото момче, браво, че й е казал истината, съвсем се е самозабравила врели-некипели. Първо на сцената има охранители, които няма да допуснат "подпийнали фенове". Второ дала им знак и те го пребили, хахахахахах прости, та викат "Ура". Освен това, кое е това момче? Кой го е чул да крещи или е изтръгнал микрофона от ръцете на Алисия и го е казал пред всички? О, Божеее хахахаххаахаа.... Забравила как ходила по мотелите (докато нямате доказателства думите ви остават хвърлени във въздуха фантазии на болните ви мозъци) забравила как яла салам? Че какво лошо има от салам да минеш да филета, гурмета и всякакви луксозни храни? Че вие още си ги хапвате. Ако имахте възможността сега да си позволите нейния живот нямаше като последни дупки на кавала, хора от народа неудовлетворенки от животеца си да киснат в нета и да я солят. Смешници! :D

Коментирай

Следващата новина за Алисия

преди 8 години

ШОКИРАЩО! Фолк певицата Алисия уби човек! Певицата видимо подпийната яхнала мощното си Ауди, разстроена от новата афера на Ники Михайлов, която приятелки на Николета съчинили и лично се постарали това да се стигне до ушите на Алисия. Разстроена певицата отпрашила с мръсна газ и блъснала човек, като дори не спряла на местопрестъплението. В ролята си на МУТРА номер едно в София, тя отминала с лека ръка и се прибрала вкъщи. М.Грозева (бел. ред. Н.Лозанова)

Коментирай

ана

преди 8 години

Алисия няма големи гласови възможности,но определено се води някаква кампания срещу нея.То не беше Николета,то не беше Джина Стоева,то не беше Емануела и т.н.Същата кампания се води и срещу Гущерови.Кого ли дразнят толкова?

Коментирай

До по-горнияинтелектуален апогей

преди 8 години

А ти поработи над пунктуацията си, защото ако смяташ, че тя е по-маловажна от правописа, значи си се излъгала жестоко. И тогава "почни" и ти да структурираш изречения правилно.

Коментирай

ха-ха

преди 8 години

Аз пък вече тръпна от нетърпение да разбера каква изненада е подготвила Високоморалната, Талантлива,Скромна, Любяща,Интелигентна и Благородна Световноизвестна Певица Алисия по случай наближаващия рожден ден на Николета.-Нова песен или нов клип,фотосесия с Николай или може би с Валери,интервю или участие в предаване?По-вероятно-хаплив статус в Инстаграмчето и колажче,от което скромно ще се подаде вратарчето,а може и Азисчо? С пиарката и Сиракова и любимия Виктор вече са го измислили,със сигурност-чакаме 30 ноември!

Коментирай

До "До по-горнияинтелектуален апогей"

преди 8 години

Ти можеш ли да четеш, защото като гледам как пишеш започвам да се притеснявам за теб, че от отдавна това е кауза пердута! Какъв е бил опитът за изписване на думи в заглавието ти?!

Коментирай

блаа

преди 8 години

А пък аз очаквам да разбера кога ще престанеш да се интересуваш толкова много от живота на Алисия? Може би скоро. Аз предлагам - съсредоточи се върху Лозанова, вярно напоследък няма финанси и няма какво толкова да гледаш, но знае ли се. Може някой да се излъже.

Коментирай

tuuuu

преди 8 години

totalno izperkali kak moje da pi6ete takiva izmislici bolni mozaci nqma li koi da vi sloji na mqsta to biva biva

Коментирай

кати

преди 8 години

подпийнал фен се качил при нея на сцената. Вместо да пее заедно с певицата на микрофона, той казал на всеослушание: „Ти си единствената, която си мисли, че може да пее“.............. И добре са направили,в която и да е ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА,ЗА ТАКОВА ПОВЕДЕНИЕ ЩЕШЕ ДА ГО ПРИБЕРАТ ВЕДНАГА.......ахаххаааа!Подпиинал,бил.......ами да си седи у дома и да си пие,като не знае как да се държи,бе!Кой му позволява такива своеволия.........а вие го изкарвате-ГОРКОТО МОМЧЕ!Дай да и налети на сцената,а.....подпиинал бил....ахахха! И не става дума за Алисия,не защитавам нея персонално,а всеки един изпълнител!Друг е въпроса,дали чак е бил пребит.......ахахха,НЕ МИ СЕ ВЯРВА,ТОВА СА ГЛУПОСТИ!Дайте факти,снимки на младежа......така всеки може да си говори!Още повече,че става дума за Алисия.а всички сме на ясно прекрасното ви отношение към нея!!

Коментирай

123

преди 8 години

Разбирам, че някои професии доста се измениха и това, да пишеш верни и неверни клюки за популярните личности, също е работа, от която се изкарват пари. Но е хубаво да имаш и скрупули от време навреме. Жалко е, че у една част от пишещите хора в България скрупулите липсват. Аз съм образ, който често попада в техните "творби", в които замесват дори семейството ми, детето и приятелите ми, а сега и феновете ми. Знам, че "всяко чудо минава за три дни", затова обикновено се отнасям пренебрежително към "сензациите". Но има случаи като настоящия, в които не мога да си премълча и категорично отричам публикуваното в този сайт. Аз винаги съм била против насилието, участвала съм в такива кампании и никога не бих допуснала да се осъществява насилие пред очите ми и аз да бъда причината за него!ALİSİA

Коментирай

хотарена ВЕЧЕ СТЕ ИЗВЕСТНИ!

преди 8 години

Постигнахте целта си и Алисия ви побликува в страницата си. Толкова сте бедни и жалки, че няма на къде повече с вашите абсурдни фекалии тук! Не съм злопатна и никога не съм била, но в момента се моля да има Господ и той да раздаде възмездие за всички олигофрени като вас и тези, които побликуват подобни лайна! И съм сигурна ще се върне, както на вас, така и на семействата ви.

Коментирай

Ангел

преди 8 години

Аз пък тръпна от очакване да разбера кога Алисия е готвела каквото и да било само защото на Николета й предстои нещо? По-скоро винаги след проект на Алисия, следва Coming Soon от Николета .... хахахах големи балъци сте. Мога да си добия представа колко трябва да сте посредствени, инфантилни, спрели умствено и закъсали, че да толерирате отрепка като Николета, която е абсолютен боклук. Виждате нещата, лъскавите, скъпи и ви се иска и на вас, възхищавате се на слава и пари, а всъщност, ако не й бяха направили устата и това между краката й, днес щеше само да разглежда списания. ОТРЕПКИ.

Коментирай

Ангел

преди 8 години

Пардон: Ако не й бяха направили устата и това между краката джапанка!!!

Коментирай

провокации от фенове на Николета

преди 8 години

ДАЛИ Е ПОДПИЙНАЛ ИЛИ Е ИЗПРАТЕН ФЕН НА НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА? Я да се замислят тези, които бръщолевят и драскат глупости! Кой и в качеството на какъв ще се осмелява да нарушава ред и уровна публично името на известна личност, която и да било тя? Д а се благодари, че Алисия е човек с главно " Ч," съжалителен, добронамерен и помагащ, защото , ако му подаде иск в съда по няколко обвинения ще си каже и майчиното мляко кой го е изпратил и чии фен е. И съм убедена, че този негов идол, подстрекател целенасочено няма да си мръдне и малкия пръст за него тогава, защото стои инкогното, както винаги мършата подмолна и долна. Тя се закани на Алисия публично. И това е документирано. Така, че , нека се замислят феновете зомбирани на Николета когато ходят на участие на Алисия , как ще се държат и с каква цел отиват там. Да не ми е стъжни живота на някого наивен и простоват фен на проститутката Николета плащайки си за това и не само. Няма да се учудя , ако е бил и дрогиран. Приканвам компетентните органи да си вършат работата в такива случаи.

Коментирай

блаа

преди 8 години

Hotarena, след като ви показаха на по-голяма аудитория, хайде сега кажете от кого е поръчана статията. И, ако нямате доказателства за написаното от вас, а вие очевидно ги нямате, не дължите ли публично извинение.

Коментирай

много притеснения станаха

преди 8 години

Хайде и аз да се намеся.... Много се притесняваш, притесняваш се за имиджа Николета, който браниш тук със зъби и нокти под всеки коментар. Притесняваш се, да не изпишат някоя похвална дума за певицата Алисия, явно лично приемаш нещата, не зная по каква причина. Бог ти е свидетел! Притесняваш се, за кой какъв бил, изписваш диагнози, правиш квалификации денонощно в този сайт... Притесняваш се за това , кой на каква азбука пише и как пише. САМО НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАШ ЗА ГРАМОТНОСТТА СИ И ЗА "ЛИЧНОСТТА " СИ! ОТДАВНА е една дума, а не две.... за сведение! И, когато заучаваш чуждици поне научи смисъла им. Защото, " кауза пердута" не знам какво означава, ха ха ( примерно казано)...,но със сигурност разбра сайта ти какво представляваш. С една дума- НИЩО!

Коментирай

нима?

преди 8 години

Та , не разбрах кой пее фалшиво, както и коя е интелигентна- Тодорка ли? Майтап си правиш с нея!

Коментирай

опс

преди 8 години

Хайде бе парцал, не си погледнеш насрания нещастен гъз, на всеки знаеш житието и битието. Ти си и светила с кой и къде се е аб*ла Алисия. Най-вероятно си бола в средата. Парцалеси злобни и нещастни! Чула, чела и де ли драска , като изоглавена ,че и съобщава от първо лице ед. ч , сякаш е била свидетел на половите актове на Алисия и на кой ли не. Хайде излез из матрицата парцал смотан! Жалка отрепка си!

Коментирай

на съд и не само за тази статия за масираната анти-кампания против тази певица

преди 8 години

Призовавам Алисия да подаде иск в съда и да извикат написалия тази статия и да му се потърси отговорност. ХотАрена много добре знаят кой е и когато опре ножа в кокала ще го кажат кой/ а е.

Коментирай

alooooooo

преди 8 години

ОТ ДАВНА ... много бързо беше поправена думата, веднага след коментара ми. Ха ха ха аааа. сега вече се уверих кой стой зад коментарите денонощно тук и бълва змии и гущери по певицата Алисия. АДМИН изчакай да поместим коментара и тогава цъкай отрицателния вот и коментирай, много бие на очи. Всеизвестно е , че този сайт е обслужваш интересите на Николета проститутката. Не се напъвай, че ще го отнесеш!

Коментирай

подкрепям на съд

преди 8 години

Призовавам МВР да привика свидетелката , която е дала тези показания за жълтата преса, да ги потвърди пред свидетели от заведението. Момчето също. И ето защо добрите хора си патят. Защото Алисия никога не би навредила на живо същество, си мисли, че и на нея никой не може да и навреди. Затова охраната не допуска близо да нея лица от заведенията, защото сред тези лица има всякакви и психопати, които освен обидни думи , могат да посегнат и на живота й. И не само на нея. Историята помни такива случаи в световен мащаб.

Коментирай

Алисия Кралица!

преди 8 години

Вие сте по-умопомрачени и от джихадистите на Ислямска държава!!! И вие и тези, които ви се връзват и коментират кофти Алисия. Не осъзнахте ли, че това момиче е скъпоценен камък в море от кал и колкото повече я заливате с омраза и завист, толкова повече я извисявате? Хотарена, вие сте срам дори и за най-посредствените жълти таблоиди, чесно ви казвам, толкова сте плоски, неграмотни и бедни продажни душички. Алисия е уникален човек с прекалено много добродетели и точно затова й се качихте на главата. Тя е класи над Джини Стоеви, Николети, Еманиели и всякакви злобни и просто хора и точно затова ги влудява! Никой не може да я бутне! Глупаци, вместо да толерирате подобни личности и да се молите всички публични фигури да са толкова осъзнати, смирени, добри, възпитани и морални, вие се спукахте да плюете и да симпатизирате на нищожества и парцали, които си изкарват парите с уста и вагина, и спят в чужди легла. Мърши, които живеят, за да се показват и да дразнят. Само ламтящи за слава и пари кифли и чик*джии се прехластват по Николета. Слава богу, че интелигентните и здравомислещи хора с аргуметирано мнение са тези, които подкрепят Алисия. Никога няма да се оправите, прост български народ.

Коментирай

Алисия Кралица!

преди 8 години

и чик*джии се прехластват по Николета. Слава богу, че интелигентните и здравомислещи хора с аргуметирано мнение са тези, които подкрепят Алисия. Никога няма да се оправите, прост български народ.

Коментирай

ЕХ!!!!!!!!!

преди 8 години

Четете и се забавлявайте ахахахах.."Макар унизена и с подкопано самочувствие, Алисия продължила с участието." подкопано самочувствие ама вие сериозно ли ахахахахха?! Следващ бисер .."Съвсем се е самозабравила! Мисли се за мега звезда и вече никой не може да припари до нея. Държи се нагло с феновете си, които й пълнят джобовете и деколтето“..ИЗВИНЕТЕ КАК ТАКА НЕ ДОПУСКА НИКОЙ ДО СЕБЕ СИ А В СЪЩОТО ВРЕМЕ ПОЧИТАТЕЛИТЕ И СЕ СПУКВАТ ДА И ПЪЛНЯТ ДЕКОЛТЕТО И ДЖОБОВЕТЕ С ПАРИ ААААААААААААААААААААААХАХАХХАХАХХА....АЙДЕ, МАРШ НА УЧИЛИЩЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО ИМА ХОРА КОИТО СЕ ЯДОСВАТ НА ГЛУПАВИТЕ ИМ СТАТИИ МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ ИМА И ЧОВЕК КОЙТО ДА ВЯРВА НА ПОДОБНИ ИЗМИСЛИЦИ, НЕКА СИ ДРАСКАТ ВИЕ СИ ЧЕТЕТЕ И СЕ ЗАБАВЛЯВАЙТЕ, ТОВА Е!

Коментирай

Ай

преди 8 години

По този начин правят реклама на кучка курвулетка. Докато носи приходи на сводниците и Иван Главчев и Георги Неделчев, и докато Шиши има интерес към нея, ще е така.

Коментирай

до фенките на Дойчева

преди 8 години

ЯЯЯЯЯ,по-полека,да не се окаже Истина написаното!И защо все Николета е основна заподозряна в поръчкови статии, има и други потърпевши от благородните дела на Света Кралица Алисия.Например- Законната Съпруга на Продуцента,десетките вече избягали колеги от фирма Алисия Мюзик,стотиците приятелки на бившето и сегашното и гадже-много хора са във възторг от Ася Дойчева и биха и го показали по всякакъв начин!

Коментирай

ти да видиш вещата, пак се изсекна по въпроса

преди 8 години

Ха ха хаааа виж как ги разбираш тези неща!!! Като една от изброените, И не е истина разбира се. Щеше ли да излезе с обръщение в публичното пространство, ако беше истина и да го опровергае? Нали предполагам , че в тази дискотека или заведение не е бил само " битият" младеж , а било фул от народ. Така че , това е нещо, което не може да се скрие. Пълни измишльотини на болния мозък на Курволета, която се закани публично на Алисия. Аз , ако съм на певицата на мястото ще я сложа веднъж и завинаги на там, където и е мястото. Пак да се благодари, че е попаднала проститутката на човек. При мен няма тън, няма мън. Закона за джунглата гласи в пълна сила. Но, тя ще си намери майстора , няма да е далече, както я тръгнала с рогата.........има дявол, но да не забравя , че има и ЕБИ дявол. Все някой ще я сложи на мястото й. Аз не съм фенка на певицата, но не понасям прости , неграмотни и злобни проститутки със самочувствие без грам покритие. Не зная, как може да си толкова елеменатрна , за си мислиш,ч е всички които не харесват Николета са фенове на Ася !?!

Коментирай

ти да видиш вещата, пак се изсекна по въпроса

преди 8 години

че всички които не харесват Николета са фенове на Ася !?!

Коментирай

Патршкова от в. Галерия

преди 8 години

Проститутко, долна и злобна! Въпреки да знае цяла България, че си една долна и злобна женица, ялова дърта и грозна крава, политическа проститутка , която премятат както си искат политическата сган цял живот , защото си продажна душица и си продаваш гъза цял живот за пари и слава и която не блести с ум, а с простащина. Фурнаджийска лопата, която си срам и позор за българската журналистика. жалко, че такива кадърни журналисти не са на преден план, а са сложили теб, защото знаят, че си въртиопашка , кучка , която се нагажда според обстановката и изгодата. А, има и кадърни и достойни журналисти, но ти не си от тях. Господ те е наказал и това ти стига и прелива. Ялова кучка! Ти си гад, но и той си знае работата, не те е пропуснал, достатъчно ти го е сложил, затова си толкова злобна и грозна! Мърша! Така ще си и умреш!

Коментирай

вярно

преди 8 години

И аз мисля че момчето е ИЗПРАТЕНО от Мършолета. Много ми е чудно щом "младежът" смята че Алисия не може да пее, защо е отишъл на нейно участие??????

Коментирай

maimuna

преди 8 години

Male, kolko e grozna na snimkata. Kak e mogal Valeri da bade s tolkova grozna jena? Az prosto nedoumqvam. Kak moje da e s TOLKOVA plastiki i pak da e grozna??? Michael Jackson, samo che bez talanta ...

Коментирай

Aloouuu, fence na Nikoleta Shizofreniata, neka te svetna

преди 8 години

toi takiva si gi haresva- obezobrazeni ot operatsii maimuni grodni : Alisia, Nikoleta, Monika....

Коментирай

.....

преди 8 години

4u4uloto s dvete topki i przna 4utura lqga i stava s misylta za alisiq taq ne e dobre ama nikak maika i da q zavede na lekar ,4e deteto i 6te pati,a valeri ima nai golqma vina za tova

Коментирай

си ти

преди 8 години

Тази жена на снимката има и възможностите и природните дадености, а ти можеш само да мечтаеш да изглеждаш като нея и да бъдеш на нейното място. Но, изглежда си достатъчно бедна , както си злобна, че нямаш дори погледало в къщата си да се огледаш ти коя си. Обикновено злобните са стари, неосъществени в живота, завистници, злобни, сбръчкани и дебели. Хора не постигнали нищо в живота, избиващи комплексите си тук и там. С разкрачка само не става, иска се и акъъъъл. Не ми се мисли на снимка какво кучело си ти!

Коментирай

Алисия

преди 8 години

Много красива, успяла в своята професия и кадърна жена! Нека си злобеят има защо! Такива обикновено, които никога не могат да те стигнат хвърлят камъните и помията. Тя се връща в къщата им. Ти си просто прекрасна!

Коментирай

:)

преди 8 години

Алисия е номер 1! Мацка, жена и певица. Черната завижда и си яде задника всеки ден!

Коментирай

asuna

преди 8 години

naprotiv mnogo e grozna; tova samo bolnite i fenove mogat da go otrekat. I darta, i zlobna, i bezdarna, i merkantilna . ( i niska)

Коментирай

do "si ti"

преди 8 години

Naprotiv, po - mlada sam ot neq, dosta po - visoka, bez neinite plastichni operacii i govorq 3 ezika. I ne, ne sam debela. Boli istinata, nali? Che Asuna e palen bokluk - to se vidq kolko e podla, kogato iztarguva sina si za pochivki v Dubai i palni bankovi smetki. Edna normalna maika nikoga ne bi napravila tova. Eto togava az se otvratih ot neq. I posle kato pribavim plastichnite i operacii, oshte poveche mi stana protivna. Tq e grozna dushevno, a veche i fizicheski. Vinagi e bila grozna, no sega napravo nadmina sebe si po - grozotiq.

Коментирай

do asuna

преди 8 години

Durta? Na 30 godini? Zlobna? Kak razbra? Bezdarna? Prez den ima uchastiq i pulni diskoteki, kakto i pesni s milioni gledaniq? Niska? drebna i fina jena s unikalno poddurjano i stegnato tqlo. mERKANTILNA? hahahaha kak razbra xaxaxaxaxa ei tova e da si prost da nqmash edna svqstna argumentaciq a da bulvash prostotii

Коментирай

do taq nad men

преди 8 години

hahaha mnogo si maloumna ne e izturguvala deteto si za pochivki i bankovi smetki, a gi poiska imenno zaradi negovoto budeshte i ako si gledala karbovski shte razberesh che vloga ot 100 000 lv koito alisiq iskashe na imeto na sina si e takuv, koito e lichno na negovo ime i mu dava pravoto da uprajnqva kakvoto i da bilo nad tazi smetka sled kato navurshi 18 godini kuha leiko :D pak si supeer neinformirana. Vie zlobnite neudovletvoreni kiflichki samo tova li mojete be? Da pleshtite zlobno bez da ste naqsno...? Az kato gledam kakuv futbolen invalid e stanal valeri i az bih iskala da podsiguri sina si, che skoro i tva nqma da go ima

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.