Жестоко! Юксел остави Бонка с 26 лева на месец!

2396
27 Март 2012, 11:04


 

26 лева на месец! Точно с толкова се издържа бившата жена на Юксел Кадриев, след като новинарят осъди оперната певица.

 

 

Оказва се, че водещият по бТВ е постъпил доста мръсно с Бонка Георгиева. Преди време лично написал споразумение, в което се казва, че Бонка не дължи издръжка на дъщеря им.

 

 

Преди това съдът отсъдил майката да плаща по 60 лева на месец, но Юксел настоял сам да издържа малката Габи. И това е разбираемо предвид заплатата му от 3800 лева в бТВ.

 

 

Когато кредиторите погнали Кадриев обаче, той прибягнал до коварни мерки, за да си оправи борчовете. Тъй като подписаното споразумение не било нотариално заверено, новинарят го оспорвал като невалидно, писа „България Днес”.

 

 

Така съдът решил, че Бонка Георгиева трябва да изплати 3000 лева издръжка до момента, а отделно всеки месец да заделя по 130 лева за дъщеря си.

 

 

Със скромната си заплата от 400 лева, Бонка трябва да плаща издръжка и стари борчове на Кадриев от кредити. Тя изчислила, че за да покрие всичко, й се налага да живее с 26 лева на месец.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Емилия
преди 6 години
0
И с 26 стотинки да я остави, тя има истински мъж до себе си. Има и своето семейство. Затова семейството и не го приемаха от първия момент. Никога не е постъпвал, както се казва мъжки. Подписа и разписка, че не му дължи пари, тъй като останаха два заема да изплаща и всички разходи от години, като парно, топла вода, студена вода, наем и други по апартамента в който живееха. Даде му всичко, което беше закупено по време на брака от колата до лъжицата. Но всичко на този свят се връща, което е видно. Когато човек години наред ти прави само добрини не е нормално да се отнасяш към него с такава злоба. Няма как да накараш едно дете да намрази родната си майка. Бившата му съпруга не е виновна за неговото минало. Тогава още не го е познавала. Никога и никъде не е говорила или писала, че той е обратен. Казват го хората, с които е живял. Защо не ги съди, ако това е лъжа? Бившата му съпруга е научена да се бори докрай и ще докаже цялата истина за него.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени