ЖЕСТОКО УНИЖИХА Алисия! Певицата се бутала за дрешки на аванта, накрая се черви от срам! (Цялата история от очевидци)

https://hotarena.net/laifstail/jestoko-unijiha-alisiia-pevicata-se-butala-za-dreshki-na-avanta-nakraia-se-chervi-ot-sram HotArena.net
ЖЕСТОКО УНИЖИХА Алисия! Певицата се бутала за дрешки на аванта, накрая се черви от срам! (Цялата история от очевидци)

Фолк певицата Алисия бе жестоко унижена, научи HotArena от очевидци.

 

Изпълнителката искала да мине метър с дрешки на аванта, но в крайна сметка останала с пръст в уста и се червила от срам.

 

Цялата история ни разказа свидетел, който останал сащисан от поведението на Алисия.

 

Певицата била поканена на презентацията на дизайнерската колаборация между шведския гигант „H&M“ и „Балмейн“ с обещанието да й подарят маркови дрехи.

 

Като циганче пред баничарница, Алисия припкала и се бутала да вземе възможно най-много дрехи.

 

За да е максимално ефективна, певицата дори си взела „слуги“ – фризьора и гримьора й, които да й помагат по-бързо да мери дрехите и да й търсят номера на избраните модели.

 

Когато обаче стигнала до касата, станало ясно, че трябва да си плати всички дрешки, с които се нарамила. Единствената „далавера“ била във ваучерите, които й дали при следващо пазаруване.

 

Така, срам не срам, Алисия върнала половината от парцалките, тъй като нямала възможност да си ги плати.

 

Вероятно певицата пести средства за нов проект, в който поне се надяване да я видим облечена в новите дрешки от марката…

 

16 Коментара

Име

преди 8 години

Тази статията да не сте я сънували снощи? Такава измислица скоро нв бяхте писали, а честно казано аз си умрях от смях !!! Точно пък Алисия с дрешки на аванта и да не може да си ги плати? Май я бъркате с вашата шефка ! Аз предлагам да направию една подписка за приемането на Николета Лозанова с психиатрична клинила :)

Коментирай

?

преди 8 години

Балмейн хахаха, поне се научете да изписвате думите на кирилица с правилното им произношение, а не да ставате една идея по-отговорни за неграмотността на българина.

Коментирай

pppp

преди 8 години

И aз мисля,че Грозевa пaк се е пообъркaлa.Николетa не се ли беше рaзвихрилa преди известно време дегизирaнa,кaто извънземно в един от мaгaзините нa шведския гигaнт?

Коментирай

edin vidql edno drug drugo

преди 8 години

аз пък чух за друга топ певеца , 4е грабила доста с ъс стилиста си

Коментирай

Грозева, ама ти наистина ли?

преди 8 години

Ти надмина и най-смелите ми очаквания! Няма такава простотия! Прочете ли поне веднъж това , което си съчинила? Алисия изобщо не е била там. ха ха Всички думи тук са излишни! Без коментар!

Коментирай

Грозева, ама ти наистина ли?

преди 8 години

Да, с цикламеното екипче и черните очила тип- мухата Цеце! ха ха Журналистката я отрази подобаващо.

Коментирай

hhhhiiiii

преди 8 години

Tova istina za Alisiq tq se pravi 4e jivee s neini sredstva ina4e mnogo drebnavo tova istina al4na za avanta , priqtelki znaet 4e drebnava i grabi sis shepi samo da avanta ot Niki i Valeri se tolko pari otmikna i drugi ne6ta mnogo al4na kato 4ovek ne struva Jalka slobna i nqma dostoistva kato jena licemerka,

Коментирай

Сияна

преди 8 години

Николета и Андреа се падиграха на Алесия в профилите си и е няписаля на Деси Зидарова, че имала материал за тъпота си предаване. Двете кокоши са писали, че фризьора на Алисия е бил пратен от нея да е накупува дрешки и т.н, а после тези две мършички писаха и за Галена, че се е пазарувала, но това било H&M а не Balmain xaxa Толкова са прости и тъпи, че не ми се коментира. На 100% не са ги поканили и затова сега злобеят. Галена е носила 100 пъти дрехи на Balmain. Алисия също е носила длухи на тази марка. Тъпата Николета и свинята Тодорка ще умрат от завист и злоба, че магат да си пазволят само ментаци и най-много Philip Plein хахаха

Коментирай

Сияна

преди 8 години

+ Това Никлозета и лизача Калин Димитров, заеднао със свенчето Мис Фотошоп Тодора се смееха за клипа на Алисия (на новата песен), даже има снимка (тагнали са Алисия) , а после са изчезнали коментарите. Писали са на Андреа, да не прави високобюджетен клип, а да снима в леглото на любимия си или нещо от сорта. Тъпи злобарки!

Коментирай

:) :) :)

преди 8 години

Не е честно, да си толкова елементарно и простовато същество! Не е честно просто! :) , но защо ли не се изненадвам!!! Ако, повториш една и съща дума още няколко пъти, ще ти повярвам! ха ха ха

Коментирай

Ай

преди 8 години

Толкова ли смятате,че е паднало интелектуалното ниво на нацията,та си позволявате да публикувате такива статии? По този начин разговарят и действат малки деца или умствено изостанали хора.

Коментирай

до фенките на Дойчева

преди 8 години

Прави впечатление ,че в този сайт! единствено! денонощно дежурят няколко човека да коментират и да коментират коментари ,които не им изнасят.Случайно ли е това?Основно величаят Алисия и са много добре запознати какво се случва с нея и съответно бясно плюят и обиждат Николета, също така Андреа,Емануела,Джина Стоева преди известно време.Всеки ,който е в някакъв конфликт със Света Алисия тук е събирал голямо количество негативни коментари.Нямат умора тези хора от няколко години вече,по други сайтове не е така ,но тук е някакъв Ужас!Платени ли са,откачени ли са,ненормални ли са,но това е чиста лудост да се палиш така от чуждите съдби и животи!Хора,спрете, намерете си по-полезно занимание и не ми пишете колко сте успели,щастливи или безумно богати някъде в чужбина,защото просто сте жалки и самотни!

Коментирай

до фенките на Дойчева

преди 8 години

Също така напоследък,милите,са доста объркани За или Против Никито Михайлов са и съответно За или Против да са за Валерко Божинов.Крайно време е менторката им Алисия да ги ориентира-хаха,ама явно и тя не знае,горката!

Коментирай

блаа

преди 8 години

Андреа ще запада много, на нея не ѝ се вярва, но с Николета и злобата няма да прокопса.

Коментирай

блаа

преди 8 години

Аз съм ѝ фен от години, все пак има на какво да съм ѝ фен - има си кариера жената. При теб е много по-зле - не я харесваш, а следиш всичко свързано с нея, но я следиш като фен, дори да я обиждаш. Губиш си времето очевидно, след като висиш по всички жълти сайтове и четеш коментари. Толкова по темата Алисия. А за Николетка - да не започвам да изброявам колко ми е противна и гнусна. Възмущението си ще изказвам винаги, но в никакъв случай не ме интересува живота ѝ. Всичко, което знам за нея е било покрай скандала с Алисия. И последно, още веднъж ще ти кажа - губиш си времето.

Коментирай

Жалка

преди 8 години

изклюпително жалка е. проси като циганка и не вижда каква уличница е

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.