Жива музика и Бели денс в CLUB PASHA!

4238
28 Октомври 2014, 17:38


Създателите на интериорен клуб №1 в Европа NIGHT FLIGHT и превърналият се за половин година в топ клуб на Студентски град CLUB 33, празнуват с поредния си нов проект!

 

Този четвъртък, 30 октомври, отваря врати най-големият клуб за жива поп фолк музика в София – PASHA. Новото заведение от веригата, което ще се помещава в същата сграда под CLUB 33, ще приеме първите си гости един час преди полунощ.

 

На първия етаж в двуетажния комплекс оркестър от музикални виртуози всяка вечер, без значение кой ден от седмицата е, ще се грижи за доброто настроение на гостите. Репертоарът – от първите стъпки на най-популярния жанр у нас, до наши дни. Виртуозни бели денс танцьорки ще са атракцията на клуба.

 

Както и останалите клубове, и PASHA ще разполага с множество огромни мултимедийни екрани, които ще излъчват на живо купона. Интериорът е изцяло подчинен на стила на веригата, а помещението е с отлична акустика. Както CLUB 33 и NIGHT FLIGHT, новият крал на живата музика в София PASHA е оборудват с уникална за мащабите на страната озвучителна техника.

 

Собствениците на новия клуб обещават качествени напитки с гарантиран произход и най-атрактивните цени, без конкуренция в целия Студентски град.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени