Живее втори живот! Прокоба мори рода на Здравко от „Ритон”

2031
18 Октомври 2015, 11:00


Здравко от дует „Ритон” си призна, че се е разминал на косъм със смъртта заради родово проклятие и днес живее втори живот, научи HotArena.

 

Половинката на Катя е преживял тежък инцидент през 2013 г., когато е навършил 50 години. Музикантът бил сигурен, че ще се прости с живота, тъй като доста негови роднини си отишли от този свят точно, когато навършили половин век.

 

Прадядо му Георги починал точно на 50-годишна възраст. Едва празнувала юбилей, внезапно умряла и майката на Здравко - Нонка, от която той е наследил музикалния си талант.

 

„Майка ми почина много рано. Отиде си без време жената, ей така, внезапно. И при Катя някои неща са сходни – нейните родители много ни помагаха, но претърпяха развод. Общо взето, ние в това отношение – родителска подкрепа, имахме пропуски. Важното е, че тя, преди да почине, успя да ни види с Катя на голямата сцена!”, сподели Здравко.

 

Майчината загуба се отразила пагубно на певеца, защото той бил израснал само с нея, тъй като баща му ги зарязал, когато бил само на 7 години. Здравко не крие, че близо 30 години въобще нее общувал с родителя си. През последните няколко години двамата започнали да се чуват от дъжд на вятър, но така и не успели да се сближат като баща и син, пише "Уикенд".

 

Драмата със семейната прокоба започнала да тревожи Здравко, когато чичо му Георги Гергелчев бил убит. Като началник на МВР в Ардино, той бил ликвидиран от чуждо разузнаване през 1984 г.

 

„Мислех, че зла прокоба е надвиснала над фамилията ни. Дядо ми Никола си отиде на 50 г., на толкова почина и майка ми и чичо ми. Така се бях изплашил, че започнах да тичам и да се храня здравословно. Когато претърпях сериозен инцидент малко след като станах на 50, вече се бях приготвил за смъртта и я чаках”, признава певецът.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Anonimen
преди 2 години
0
Само че Здравко е 53 набор.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени