Животът на Линдарева като филм на ужасите! За малко щяла да остане без ръка след зверско падане + всичко за страховете й

2960
25 Юни 2016, 16:00


Дори и да е била най-кроткото и послушно дете Зорница Линдарева пази спомени от трудни и тежки моменти. Един от тях се случва след падане, научи HotArena.

„ Спънах се в една ограда и паднах с цяло тяло върху ръката. Беше ми много натрошена, даже имаше опасност да остана без ръка. Нещо страшно беше“, казва Линдарева, която е претърпяла няколко операции на ръката си.

Страхът от асансьор пък идва когато е на 8 години и заседнала. Тя крещяла за помощ, станало й лошо, а дядо й бил отвън в прединфарктно състояние. Оттогава до сега Зорница признава, че не се е качвала в асансьор.

От малка Зорница Линдарева имала проблеми с храненето. Била толкова злояда, че баба й се виждала в чудо какво да я прави и как да й отвлече вниманието, за да хапне нещо. Веднъж Зорница ритнала малкото столче, на което баба й била седнала, за да я храни.

„Тя падна и после ми стана много съвестно“, спомня си днес Линдарева. И дядо й се опитал да възбуди апетит у Зорница, но не му се получило. Направил шкембе чорба, но в момента в който Зорница я видяла й станало лошо. И до ден днешен признава, че не може да погледне шкембе чорба.

По-късно Зорница отказала да ходи на детска градина. Така не успяла да се социализира. Майка й я гледала с тъжен поглед как гледа в една точка и решила да я спре от градина, пише ШОУ.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ева
преди 2 години
0
КУРВАЛЪКА Е МНОГО ТЕЖКА ПРОФЕСИЯ....ДАВА ОТКОЛНЕНИЯ.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Момичето ,
преди 2 години
0
пардон, жената има проблем с главата.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени