Жоро Френски опипва млади миски

9553
09 Април 2012, 19:10


 

Жоро Френския опипва миски по време на конкурса "Мис и Мистър Пролет 2012"... с поглед!

 

 

Човекът, който си мисли, че е Плейбой Номер 1 на България бе председател на журито и не пропусна да пофлиртува с някои от участничките, разкри анонимен източник на HotArena.net.

 

 

Жоро Френския изпиваше младите тела на миските с поглед и открито се закачаше с девойките. Още докато дефилираха по рокли, той мислено ги събличаше по бански, а някои – и без.

 

Плейбоят се занимава с организирането на конкурси, неведнъж се е хвалил, че е отказвал секс на миски. Мацките сами се слагали на Жоро Френския, но той категорично ги отсвирвал. Уж.  

 

 

 

 

* Снимките са предоставени от наш читател.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Tosho
преди 6 години
-1
Егати комплексирания бастун, само селянин, излязъл от Обеля ще тръгне да се хвали в "жълт" сайт каква кола кара и къде живее - добре, че са били родителите ти да ти оставят това жилище, бастун смотан. Аз също съм член на Менса и потвърждавам, че долната граница е 148 и можеш да се явяваш колкото пъти искаш. Та какво се фукаш не можах да разбера, дрисльо! п.п. Най-много обичам някой ненормалник като каже "с това приключвам" и "казвам за последно" - залагам бутилка уиски, че дедкото тая вечер пак ще дойде да пише тъпотии тук.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Taru Kosunen
преди 6 години
0
Жоро Френски, не те разбирам, какъв ти е проблемът с "криенето зад анонимност" ?? Искаш всички да си дадем ЕГН-тата ли ? Тази статия разказва за теб, не за нас. Защото ние не търсим евтина слава. И така и не проумя за какво говорят хората тук. Ще се опитам да ти обясня, без да се "изсирам", както ти казваш. Не става дума за това, че хората отричат успехите ти, че не ти вярват колко си умен, че те мислят за такъв или онакъв ... става дума за това, че хората НЕ ги интересуват тези неща за теб. А даже и да ги интересува, нима теб те интересува тяхното мнение ? Защо считаш за нужно да се докажеш пред група "анонимни мишки" ? Факта, че изброяваш материалните си блага, те кара да изглеждаш смешен както и да го погледнем. Да, няма да ме разбереш и ще си мислиш, че "хейтвам", анонимно разбира се ... И да, смешен си ми. И да, излагаш се. За това ... спри просто, успокой се и престани да пишеш глупости. Благодаря за вниманието.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Аз, Жоро Френски
преди 6 години
-4
И за да приключим този нескончаем разговор - от едната страна аз, ведно с истината, а от другата глупостите и измислиците на десетки криви анонимни хейтъри ще ви кажа следното: Знам, че вие - хетърите и лузърите сте дебелокожи животни и битието ви се състои в това - да плюете, повръщате и сер*те върху някакви непонятни вам хора, а и дори върху самите себе си. За вас това е ежедневие и явно ви радва и осмисля, така безсмисления ви живот, ама аз не съм свикнал така и леко се нервирам, че трябва на всеки поотделно да доказвам колко е жалък. Нямам нито време, нито нерви за такива взаимоотношения. На живо или във Фейсбук ИЗКЛЮЧИТЕЛО рядко се случва някой, да излезе с лицето си и да говори такива лъжи, клюки и измислици за мен, защо ли?!? Вместо да ми измисляте глупост след глупост тук, заповядайте във Фейсбук - моят профил е отворен, излезте с имената и личностите си. Аз ще ви покажа и докажа моите неща с факти и снимки, вие покажете какво представлявате също, какво сте постигнали и от..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
zull
преди 6 години
0
жорка, малко го даваш като рачко пръдлето. а откровенно имаш качествата на един храбър мунчо. попържай срещу султана, че да те обесят на чаршията. ама първо бялата риза да наденеш и да разчешеш перчема
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Аз, Жоро Френски
преди 6 години
-5
jj - тук пише неверни неща за мен, за това съм тук и до казвам с ФАКТИ. Не знам кой е А.А. за жалост и не ми дреме ... точно за вниманието на такива хейтъри и лузъри като теб, например, често ти казвам. Който трябва ме знае и познава, а такива, дето са чули нещо от радиоточката на комшийката Мара, през плета на село не сте ми амбиция, вярваш ли ми или не. Мен не ме черпят - аз черпя доста хора, като споменах - може би и теб - такива плужеци около мен се лигавят много. Не съм на 20г - да, но и ти ще станеш на мойте години - "Възраста не е порок" ама простотията е, приятелю. А, за ризите - извинявай много - другия път, като си купувам, ще те викна теб - на-а-ай - авторитетният моден експерт - ти си критерият, разбира се! ;-) BTW - Аз съм тук заради статия относно мен, ти що чиниш тук, експерте?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
jj
преди 6 години
0
Жорка, всички преуспели хора като теб кесят в хотарена, да знаеш. Това е доказателство, че си преуспял и велик. Дори Стивън Джобс лека му пръст навремето коментираше тук, понеже това беше сигурен признак колко много е постигнал. Ти си като Апостол Апостолов, без майтап - същото изкуфяло старче, борещо се за капка внимание и ако може някой да го черпи бутилка червено джони. Апропо нямаш вкус за 5 ст'инки - по-грозни ризи от твоите не съм виждал в живота си.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Аз, Жоро Френски
преди 6 години
-5
Жоро Немски, така е, ФАКт - на 500м от НДК живея, колкото и да не ти се ще, явно. Ако искаш, кажи кой си - покажи се - ще те поканя на гости да видиш - незадоволен няма да си тръгнеш! ;-)))
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Аз, Жоро Френски
преди 6 години
-5
Тъпако, bau bau, IQ е КОЕФИЦИЕНТ - смята се така, че да НЕ зависи от годините, а от решените задачи за всяка определена възраст!!! Освен това имаш право на едно явяване на година - какви 10-ти пъти, простак?!? Още по-ясно ми стана, че не си се явявал там, смешник, злобен. аххаххаааа BTW - Аз взех теста, когато бях на 33г - да ти кажа, въпреки че няма значение, глупак! Скрил си се зад анонимността си и плюеш , ама я се погледни - сигурен съм, че не си достигнал и 10% от това, което аз имам - за себе си го признай - личи си по злобата ти - това не можеш да преглътнеш! Ако имаше нищо, нямаше да те е толкова яд на хората и света! Лек ден и да се храниш добре! ;-)))
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Жоро Немски
преди 6 години
0
"Аз живея на 500м от НДК" Жорка, не са 500, а 5 000 - това е разстоянието от НДК до психиатрията на 4-ти км
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
bau bau
преди 6 години
0
Глупако френски, естествено, че можеш да влезеш от 5-ти или 10-ти път, защото няма ограничение за броя явявания. Не се прави, ясно ми е, че едва си влязъл през вратата, още повече, че старчетата трябваше да решат много по-малко задачи вярно в сравнение с хората на моята възраст. Демек куцо и сакато над 45г. влизаше без проблем. Тъй че "нидией ми са фалиш" палячо муахахаха. Комплексарчооооооооо
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени