Жоро Илиев е голямата любов на Жени!

3257
13 Септември 2014, 15:00


Голямата любов на Жени Калканджиева не е Стефан Манов – Тачо, узна с изненада HotArena.net.

Всъщност на сърцето на шестата по красота в света лежи не кой да е, а самият Жоро Илиев!

 

Двамата се запознават още когато Жени е на 17 години, а любовта им е бурна.

 

Но преди това…

 

Сватбата на Стефка Костадинова на „Елените”, прекрасна юнска вечер през юни 2007 г.. България не е виждала никога преди такъв лукс, такъв блясък, толкова много олигарси и светски гости, грижливо дирижирани от кумата Маринела Арабаджиева. Всичко върви по ноти. Пеят „Джипси кингс” и най-ярките наши звезди, леят се „Дом Периньон” и 25-годишни колекционерски уискита, даже политиците скачат да пеят и да танцуват. Блещукат диаманти, последните колекции на най-големите дизайнери и модни къщи в света са направили гостите като герои от холивудски филм. Тази вечер никой няма охрана. Всички са свободни и щастливи.

 

След оттеглянето на повечето гости, даже Максим Стависки се е предал и е спрял да порка, прибран от Албена Денкова в бунгалото им край плажа, на дансинга остават малка група купонджии. Част от тях продължават партито на пясъка досами морето, оставили келнерите да раздигат масите и декорациите в пищно украсената с панделки и орхидеи в бяло и лилаво шатра, където се е провела най-гъзарското тържество на целия преход. Изведнъж сватбарят Тачо, тогава само гадже на Жени Калканджиева, става екшън герой и раздава юмруци в приятелската тайфа. Хей тъй, заради купона. Всичко приключва бързо, а на следващата сутрин 99-те процента, изпуснали случката от ранните часове, се питат взаимно кой-кого и защо и се получава легенда, както винаги става в подобни случаи.

 

Собствената им сватба също става арена

 

В последния ден на август 2007 г. Жени и Тачо събират в модния тогава ресторант „Лебеда” край Панчаревското езеро. Гостите преминават през златисти ресни, за да се озоват в декорираната в бяло градина. Освен всичките манекенки, които човек може да си представи, които се строяват в редичка пред шефката си, вниманието е приковано от вдовицата на Руснака и най-добра приятелка на булката, която се появява с най-добрия приятел на Жоро Илиев на церемонията. Което няма как да не отвори важна скоба. Защото

 

Жоро Илиев е голямата любов на Жени

 

Първото й гадже идва на 14, когато се влюбва в културист. На 16 вече е манекенка при доайена Петър Генадиев, заедно с всички други най-известни красавици на прехода. На 17, раздвоена между Маргина и Жоро Илиев, предпочита да избяга надалеч и да се отдаде на моделска кариера и живее в Италия. На 19 г., заедно с Вили Зафирова, съпруга на бизнесмен, основава агенция „Визаж”. На 20 вече е „Мис България”, а на „Мис Свят” в ЮАР прави сензация – класира се шеста па хубост на планетата. Когато каца на летище „София”, Красимир Маринов – Маргина я посреща още на стълбичката на самолета. Това дава повод дълги години, докато гради своята модна империя и превръща агенция „Визаж” в агенция за манекенки номер 1 у нас, Жени да бъде спрягана за гадже на боса. Затова за всички

 

истинска сензация е появата на по-младия Тачо

 

до бизнесдамата. В началото някои приемат публичното демонстриране на любовта им, след годините, през които Жени е твърдяла, че няма гадже, като „отвличане на вниманието”.

 

Ала синът на емигранти в Испания не просто става гадже, ами и се жени за Калканджиева. Двамата си раждат и син, когото Жени кръщава на своя баща Георги. Настаняват се в огромна къща в полите на Витоша, в квартала на богатите Драгалевци, на един хвърлей място от имението на експремиера Иван Костов и на равно отстояние от хасиендата на бившия член на Политбюро на ЦК на БКП Огнян Дойнов, придобита от милионерката Лора Видинлиева, майката на певеца Руши. Животът на двамата млади прилича на сбъдната българска мечта, истинска приказка.

 

Както в живота на милиони български семейства, и в това на Жени и Тачо повратна точка се оказва кризата, която ни налегна от есента на 2009 година. Сред нейните първи жертви се оказва луксът, а сред неговите символи са манекенките. Бизнесът на „Визаж” не е машина за пари, както преди, когато олигарсите и техните съпруги се надпреварват да организират партита и ревюта – по няколко на вечер. Изведнъж светският и модният живот секва. Жени се преориентира към телевизията

 

Разводите на продуцентите Иван и Андрей

 

оголват едно след друго двете места за водещи на неделното им женско предаване по Нова телевизия. Калканджиева се настанява в екипа и става негова звезда. Заедно с цялата трупа се пренася в ТВ7.

 

Всичко върви прекрасно, докато проблемите около Корпоративна търговска банка се отразяват негативно на скъпите продукции на медията. Започват да се бавят възнаграждения, лятната ваканция се превръща в неочаквана вечна ваканция за екипа. Така „ВИП Брадър” се оказва нов пристан за Жени.

 

Междувременно бракът й с Тачо минава през трудни периоди. Красавицата е принудена дори да се обяснява по телевизията за изневерите на съпруга си в най-трудните за нейния моден бизнес моменти. Следва поредица от раздели и събирания, които объркват публиката и тя не знае дали двойката има официален развод или като една италианска фамилия е в статут на временна раздяла.

 

Въпреки че последно се говореше за затопляне на отношенията между съпрузите, Жени призна, че не е била до Тачо по време на неговата катастрофа край морето преди няколко дни.

 

Всяко зло – за добро. След драматичния инцидент, при който - за щастие - съпругът на една от най-известните жени в България остана невредим, продуцентите на „ВИП Брадър” със сигурност разчитат огнената двойка да осигури много екшън в шоуто им и да му гарантира вдигане на рейтинга, който без друго не е нисък.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени