Жоро Илиев натупал Стоичков заради Стефка Костадинова

12314
22 Юли 2014, 15:33


За страстта на покойния бос на ВИС-2 Георги Илиев към красивите жени се носят легенди. Десетки известни и не толкова мадами си приписват връзки с него и се титулуват като „голямата му тръпка” без да изпитват притеснение от законната му съпруга – красивата Мая, научи HotArena.net.

 

Има обаче една история, която е табу за светския елит от близкото минало. За случката и причините за нея не се говори дори от хора присъствали на нея, пише в. „Всеки ден“.

 

Главни участници в тази история са споменатия вече Жоро Илиев, Христо Стоичков и Стефка Костадинова. Приятелските отношения между тримата не са тайна. Те са млади, богати и известни. Любимци са на народа. Всички искат да са на тяхно място. Камата, заедно с Любо Пенев, дори участва в първата тв реклама на застрахователно дружество „ВИС-2”, заснета в средата на 90-те. Двамата често могат да бъдат забелязани да се забавляват под звуците на последния турбофолк хит или да не сдържат емоциите и нецензурните думи, докато гледат мач от ВИП-ложата на стадиона.

 

Ненадминатата световна шампионка също често може да бъде забелязана в компанията на Илиев. Със Стоичков пък я свързва дългогодишно приятелство по спортна линия. През лятото на 1998 г. обаче се случва нещо неочаквано.

 

Христо Стоичков е на морето с компания. Казват му, че Главния е в една от оборотните дискотеки и Камата се мести там. Приятелите пият заедно до развиделяване, употребяват се и големи дози стимуланти. Докато се забавляват, телефонът на Ицо звънва и той се разбира за среща, когато се върне в София. Илиев приятелски го пита с коя мадама се е уговорил току що. Леко засрамен от директния въпрос „модерния ляв” смутолевя, че от известно време има неангажираща връзка с неомъжената по това време световна шампионка.

 

Без да каже и дума, Жоро Илиев вкарва юмрук в неразбиращата физиономия на другаря си. Той не отвръща на удара и веднага си тръгва, осъзнал причината за агресията на боса. Няколко телефонни разговора са достатъчни да разбере, че връзката на Стефка и Жоро е публична тайна, за която явно само той не е знаел.

 

На следващия ден Главния се обажда на Ицо и му се извинява, оправдава се с буйния си нрав и изпитото голямо количество уиски.

 

За да избегнат спекулации по темата (тъй като и двамата са женени) те се разбират Ицо да даде пресконференция, на която да обясни „истината” за синините по лицето си. Така на 12 август Стоичков съобщава пред журналисти, че е ударен от 220 волта ток, докато показва новата си къща в Бояна на бившия си съотборник от „Барселона“ Алесанко, който му е на гости в България. След това историята набързо е забравена, любовният триъгълник е прекъснат и всичките му страни остават в близки приятелски отношения до убийството на Илиев през 2005 година.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени