Жоро Торнев окичил Мира с рога още след раждането на сина им

https://hotarena.net/laifstail/joro-tornev-okichil-mira-s-roga-oshte-sled-rajdaneto-na-sina-im HotArena.net
Жоро Торнев окичил Мира с рога още след раждането на сина им

ТВ водещата Мира Добрева е пила от горчивата чаша на предателството – при това неведнъж, узна HotArena.

 

Връзката със съпруга й – режисьора Георги Торнев, не е от най-леките, а за колекцията от рога, с които се е сдобила благодарение на него, се носят истински легенди.

 

Първият път, когато ми изневери, изобщо не подозирах какво се случва, ровейки му в телефона“, призна открито тя във „ВИП Брадър“. Достоверни източници твърдят, че Торнев започнал да кръшка на Добрева почти веднага след раждането на сина им Георги – младши, пише „Галерия“.

 

Цели 10 години вече тя мълчаливо преглъща униженията, на които я подлага половинката й, но изглежда или няма избор, или просто не желае да промени статуквото.

 

И макар да се прави на великодушна, тя се възползваше от вниманието на младото лъвче Атанас Колев, за да покаже на мъжа си, че още си я бива и най-вече – за да му отмъсти. Когато имаха мисия и слуги и господарки, тя трябваше да дели с младежа дори една спалня. Всяка вечер преди да се скрие под завивките до него, повехналата красавица се суетеше пред огледалото, мажеше се със скъпи лосиони и слагаше най-ефирната си одежда за сън.

8 Коментара

дамм....

преди 5 години

Прост мъж! Не я заслужаваш еййййй..... БОКЛУК!

Коментирай

Дреме и

преди 5 години

Каква жена , само - естествена красота , сексапил , фигура , интелект , чар . Жалко за нея , пропиля си живота с един "убавец". Много жалко за нея. Давай Мира , давай с Наско , покажибму какво значи ИСТИНСКА ЖЕНА.

Коментирай

Баба Вуна

преди 5 години

Къде е спала като го е избирала. Ще търпи сега след като се е оженила за ПАРИ, за много ли....

Коментирай

сеси

преди 5 години

Елементарна , проста , слабо интелигентна. Случайно попаднала в телевизията в едно преходно време , когато нямаше сериозни критерии. успява да се задържи благодарение на Торнев . Кажете ми коя телевизия ще търпи такова олигофренско поведение като нейното , някой въобще гледа ли и предаването? И затова ще го търпи , а Торнев е умен мъж и сигурно се задъхва с такава проста жена. Плюс това е неистинска и фалшива ,дори гласът и е заучен и престорен да мрънка . Дразнеща е , Горкият Жоро !

Коментирай

nii

преди 5 години

Мира непрекъснато повтаря , че е изискана, фина , добра ,интелигентна. Направо крещи , за да го чуят всички , защото повечето не го забелязват. Един изискан човек се ражда такъв , не се изгражда в годините както Мира си мисли. Един изискан човек никога няма да крещи - "Аз съм изискан" , защото наистина е изискан ! Един добър човек никога няма да внушава , че е добър , защото наистина е добър.Мира, Мира, въздух под налягане си !

Коментирай

kiki

преди 5 години

МИРА Е ЕДНА ДЪРТА КУРВА,ДЕТО НАВРЕМЕТО СЕ ЧУКАШЕ С ТАРИКАТИ С ПАРИ! СЕГА Е ДЪРТА И С МЛАДИ ЛЪВЧЕТА СЕ ЧУКА!!! КЕНЕФ!!! ХАЧО БОЯДЖИЕВ НАВРЕМЕТО Я ЧУКАШЕ!!!

Коментирай

Sad Satan

преди 5 години

Постоянно завира "добротата" си в лицата на хората, което адски дразнещо. В собствените си очи явно се има за светица, но за повечето хора не е такава.

Коментирай

Анонимен

преди 5 години

Препорьчвам ви германската Теленовела Алиса в страната на любовта Всеки следобед без сьботите и неделите от 16 до 17 часа по Бтв Теленовелата е за голямата любов на младите Алиса и Кристиан Тяхната любов завьршва щасливо с тяхната свадба Елен е голямата злодейка А Накрая Алиса и Кристиан завинаги заедно И другите герой от германската теленовела Алиса в страната на любовта

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.