Как анорексията едва не погуби Кеша (Покъртителна история)

2496
29 Януари 2014, 15:45


Преди 5 години тя изгря на сцената като супернова. Преди няколко месеца изненадващо изчезна, докато беше на върха. Самата Кеша разкри, че причината за това е личната й битка за живота й, научи HotArena.net.


Нито дрога, нито алкохол вкараха момичето спешно в клиника. Бичът на младото поколение модели и звезди—анорексията едва не я уби.


Когато по Коледа изпълнителката потърсила помощ, лекарите се изумили, че въобще е още жива. Нивата на натрий в кръвта били толкова ниски, сякаш е получила инфаркт, разказва майка й.Въпреки че твърди, че се харесва, каквато е, Кеша подобно на повечето звезди има мания за килограмите. Мания умело подхранвана от мениджъра й Лукас Готвалд, наричан още д-р Люк.


Безскрупулния мениджър я ухажва, печели доверите й още, когато тя е на 18. Когато става големият пробив на 22 години, д-р Люк я води в голяма звукозаписна компания на прослушване.

Екипът я харесва, но на излизане мениджърът на Кеша й поставя условие — за 30 дни да свали 7 килограма. Певицата и така не е особено пълна, но Лукас в прав текст й заявява, че не му пука дали ще си бърка в гърлото да повръща, или ще взима дрога, за да потиска глада.


Майка й е шокирана, но не обръща внимание на проблема, докато най-лошото не се случва. Кеша губи вдъхновението си, прави опити да напусне, но без резултат.


Железният договор с д-р Люк спира кариерата й, той забранява да се развива, а булимията й се превръща в анорексия. Макар Кеша да не става като момичета —скелети, започва да губи сили, до фаталния ден.


„Вече не ме интересува дали ще запиша и едно парче повече, нито как изглеждам. Време е да се обичам, каквато съм“, обърна към феновете Кеша след излизането си от клиниката, пише "Стори".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени