Как чалгата се пази от уроки (СНИМКИ)

7495
26 Януари 2013, 13:19


Суеверни, силно набожни или атеисти - почти всеки чалга изпълнител носи със себе си някакъв талисман, който да му носи късмет, или си прави някакъв ритуал преди участие. Това е като закон във фолка, научи HotArena.net.

 

Златни микрофони, червени кончета, особени молитви и прочие са нещата, които пазят чалгата от уроки.

 

Люти чушки

 

Така например Тони Стораро се пази от зли очи с люти чушлета. Негов верен фен му подарил цяла връзка с червени люти чушки чак от Италия, за да пазят идола му от лошотии. Специален пръстен пък му бил подарен турския кларнетист Хюсню Шенлендириджи.

 

Накити

 

По два часовника пазят фолк певеца Илиян от уроки, писа „Телеграф“. Неслучайно той винаги има един ръчен часовник на едната ръка, и още един на другата.

 

Неговата колежка Галена пък залага на гривните. Една такава й била подарена от нейна много близка приятелка да я пази от зли очи, болести и нещастие. Веднъж направила грешката да не я вземе със себе си – разболяла се.

 

Червен конец

 

Старият, добре познат червен конец също върши работа. В това са се убедили фолк дивата Алисия и Анелия. Двете фурии винаги си връзват червено конче на ръката, а преди всяко участие Анелия се кръсти. За да се пази от зла карма, Алисия пък се зарече повече да не пее тъжни песни – сбъдвали се.

 

Златно микрофонче

 

Фолк певицата Софи Маринова никога не се разделя със златния си микрофон. Но не инструмент за пеене, а малък сувенир, подарен й от диетния партньор Устата. Софка е убедена, че този инструмент й осигурява успех и здраве.

 

Стела Йорданова

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ицо
преди 5 години
0
Кур до колене се е изразил много точно.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кур до колене
преди 5 години
-2
Аз съм чувал за един певец, който си вързва червен конец на хуя, за да не го урочасат очите на певиците, когато се навеждат да правят джиджи-биджи.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени