Как да отслабнете трайно и да изхвърлите вредните вещества от организма си?

3978
04 Юни 2012, 09:00


Какво е Акай?

 

 

Плодът Акай (или Асай) расте на палмово дърво в амазонските тропически гори на Бразилия. На цвят е тъмнолилав, с размерите на гроздово зърно. Изключително богат е на хранителни вещества. Местното население в района около река Амазонка е превърнало плодовете Акай в част от ежедневното си хранене от стотици години.

 

 

Околo 10% от плода са ядливи – плод и обвивка, докато останалите 90% са семето – костилка. Богатите и полезни хранителни вещества се намират в обвивката и плода. Плодът има вкус на интересна смесица от боровинка и шоколад! С чудесните си качества и полезни вещества, никак не е случайно, че този плод придобива широка популярност и у нас.

 

 

Плодът Акай, наречен още Акай бери, се превърна в новата Супер храна

 

 

Въпреки голямата популярност в Бразилия, доскоро Акай беше сравнително непознат плод в останалата част на света. Наскоро той започна да придобива популярност, особено след отразяването му в популярни телевизионни предавания в САЩ, както и в книги на известни диетолози. Неслучайно Акай беше обявен за Супер храна. На широката публика стана ясно, че плодът е изключително богат на антиоксиданти, витамин B1, B2, B3, витамин E, витамин C, фосфор, калций, калий, фибри, протеини, както и важни мастни киселини. С около 20 пъти повече антиоксиданти от червеното грозде например, Акай е един от най-добрите източници на антиоксиданти, познати на човечеството.

 

 

Ползите от този невероятен плод за организма са много, като най-забележителните са, че той помага при борбата с наднорменото тегло; увеличава тонуса и издръжливостта; подпомага имунната система; предпоставка е за здравословен сън; бори се със стареенето и възпаленията; предпазва от болести на сърцето; повишава либидото.

 

 

Акай и отслабванетo

 

 

Наред с незаменимите хранителни качества на Акай, богат на Омега 3 мастни киселини, фибри и антиоксиданти, проучвания доказват, че Акай потиска апетита, ускорява метаболизма и повишава мускулния тонус. Това, в комбинация с липсата на каквито и да е странични ефекти, превърна продуктите, създадени от този малък плод, в едни от най-консумираните в световен мащаб.

 

 

Всички описани по-горе ползи от Акай изстреляха това малко плодче на върха на популярността. И с право. Този уникален природен продукт се нарежда на челно място измежду всички плодове на земята по полезни вещества и хранителни свойства. Ето защо все повече хора искат да се докоснат до Акай.

 

 

За съжаление палмовото дърво Акай расте само в дъждовните гори на Амазонка в Бразилия и плодовете не издържат на дълъг път. Ето защо единственият начин да опитате чудотворния плод извън Южна Америка е чрез продуктите, съдържащи Акай.

 

 

За да сте сигурни, че имате най-доброто, трябва да сте уверени, че избирате продукт на утвърдена на пазара фирма, използваща доказани методи за консервиране и запазване на свойствата на плода Акай. Такъв, доказан вече и на българския пазар продукт, е Акай Верде, съдържащ 100% органичен Акай. Специалният начин на съхраняване и преработване на плодовете при производството на Акай Верде гарантира запазването на полезните натурални свойства и качества на бразилския плод в продукта. Органичният Акай Бери се получава чрез метода „лиофилизация” /Freeze drying/ - това е най-добрият метод за преработка на Акай бери, за да се извлекат максимално големи количества на хранителни компоненти. Плодът Акай се бере, отделя се частта от плода, която се използва. Тя се пастьоризира в най-кратки срокове (часове) от брането. След това се замразява на много ниска температура - (-40 градуса C°), след което в специална вакуум камера се отстранява влагата. При тази температурна обработка няма никакви поражения върху плода. Тъй като полученият продукт е концентрирана форма на естествения плод Акай, той притежава много по-висока концентрация на хранителни компоненти, отколкото самия плод. Този продукт на базата на чудотворния бразилски плод ускорява метаболизма и подпомага изгарянето на излишните мазнини. Това го прави незаменим помощник в борбата с наднорменото тегло.

 

 

Този чудотворен малък амазонски плод може да бъде ваш с Акай ВЕРДЕТова е добавка №1 за борба с излишните килограми, незаменим антиоксидант и помощник в изчистването на тялото от вредните вещества и изграждането на силна имунна система за здравословен начин на живот.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Катя
преди 5 години
0
Смятам, че има цензура на мнения и неудобните се изтриват. При повторен опит просто не те пускат да пишеш. Така всички публикации стават съмнителни
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени