Как да познаем идеалния мъж

1850
12 Август 2012, 14:13


 
Търсите идеалния мъж? Едва ли можем да кажем, че съществува г-н Перфектен, тъй като всичко е въпрос на субективна оценка. Все пак HotArena.net ви предлага няколко идеи, по които да проверите дали силната ви половинка е близо до идеала за съвършения мъж.
 
 
Чувство за хумор. Едва ли има жена по света, която иска до себе си вечно сериозен и намръщен темерут, който непрекъснато да мърмори. Затова сред дамите високо се цени чувството за хумор и умението добре да се разказват вицове.
 
 
Мълчанието е злато. В този случай репликата „Когато говориш с мен, ще мълчиш“ от „Дами канят“ вероятно най-ясно описва нещата. Всяка жена очаква да бъде изслушвана, дори да не бъде разбрана. А това поражда у нея чувство за сигурност. От друга страна критиките далеч не са желани от представителките на нежния пол.
 

Кулинарният талант събужда праисторически усещания. Според психолога Алън Пийз всеки мъж, който може да готви, събужда у жената праисторически усещания. Ако половинката ви ви покани на романтична вечеря, която е приготвил собственоръчно, оценете я подобаващо. Със сигурност сте ударили шестица от тотото с такъв талант.
 

Танците и музиката правят чудеса. Мъж, който цени хубавата музика и умее да танцува, е желан кавалер за всяко парти. Още повече, че всяка жена ще се чувства много по-уверена в неговата компания, отколкото в тази на някой несръчен, макар и привлекателен мачо.
 

Очите на партньора са като огледало. Непростим грях за всеки мъж е да не забележи новата прическа на жена си, или ако свалила няколко килограма. А да не забележите новите й обувки или рокля е равносилно на обида към личността й.
 

Децата. Мъж, който обича децата и се грижи за тях е високо ценен от всяка жена. Много дами обръщат голямо внимание на това при избора на бъдещ партньор за съпруг. Стабилността и чувството за отговорност са другите две качества, на които всяка жена обръща внимание.
 
 
Добрият външен вид също е от значение. Не само мъжете, но и жените държат на външността. Тя е израз на високо самочувствие и успех. Немарливият мъж е неприятен за всяка дама. Затова и днешните мъже обръщат все по-голямо внимание на визията си. Което високо се оценява от партньорките им, пишат от „Преса“.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени