Как да се освободим от негативните енергии у дома

1663
01 Юли 2012, 15:00


Да създаде хармоничен и спокоен дом е мечта на всяка жена, но понякога все нещо не достига.

 

 

Купи ли сте жилище, но изпитвате дискомфорт в него? Или са ви подарили стара вещ, която по неизвестни причини ви напряга? HotArena.net ви предлага няколко съвета как да пречистите дома си от негативните енергии.

 

 

Ако сте си купили жилище, което не е ново строителство, направете му основен ремонт. А ако нямате възможност за такъв, щателно измийте пода, прозорците, первазите и всички ъгли и труднодостъпни места. В тях често пъти се събират негативни енергии, които могат да повлияят на атмосферата в дома ви.

 

 

Пречистването със светена вода, както при освещаване на ново жилище, също ще повлияе на енергиите в дома ви. Както и ако поставите срещу входната врата икона на Богородица. Ароматните пръчици или запален тамян, също спомагат за създаване на положителна атмосфера вкъщи.

 

 

Когато обзавеждате дома си добре е да купите нови мебели. По-добре се освободете от вещите на предишните собственици. Все пак ако много държите да запазите някои, отнасяйте се с тях като с нови. Това ще ги зареди с положителна енергия.

 

 

Внимавайте много и със старите дрехи, които ви подаряват ваши познати. Те могат неволно да ви предадат своите проблеми и дори болести заедно с тях. Що се отнася до дрехите втора употреба, преминавайки през много ръце те се освобождават от натрупаните вибрации. Все пак купувайте си облекла ушити от естествени тъкани, а ако нещо ви смущава в тях по-добре се откажете от покупката, пишат от domashenjurnal.bg.

 

 

Що се отнася до накитите, дори когато ги купувате от антиквариат е добре да внимавате много. Можете да ги пречистите от натрупаните енергии в тях като ги прокарате под течаща вода, или ги поставите в солен разтвор.

 

 

Най-предпазливи трябва да бъдете с маските и различните сувенири, които могат да ви подарят. В тях често пъти е запечатана силна енергия от неизвестен произход. Не окачвайте в дома си маски ако не знаете тяхното предназначение. И никога не носете чужди медальони и кръстове близо до тялото си. Защото така доброволно приемате върху си чужда карма.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени