Как Галя от Смядово стана шивачка в Холивуд?!

https://hotarena.net/skandali/kak-galia-ot-smiadovo-stana-shivachka-v-holivud HotArena.net
Как Галя от Смядово стана шивачка в Холивуд?!

Чудо на чудесата! Холивудски звезди луднаха по марката на Галена и стилиста й. 

С това заглавие осъмнаха родни медии, превъзбудени от визхита как Галя от шуменското село Смядово покори Холивуд. 

Не, че е трудно да се ушие един парцал за два дни и да кажеш, че някоя световна звезда го е купила от теб, но това е отделен въпрос. Важното е докъде се разрастна чалгата - чак до Холивуд! Пък ако щеш и само на приказки.

Та ние си имаме последователка на Коко Шанел и Диор в наши дни! Какъв Филип Плейн - това вече е ретро! На мода е Галена! 

17 Коментара

Galya

преди 8 години

ЗЛОБАРИ!

Коментирай

Надя

преди 8 години

Интересно с какво Галена така пречи на Николета? Или да попитаме "най-добрият" й приятел Калин, който я скъсва от подигравки, а в същото време й пише гнусните статии и ви ги дава тук...

Коментирай

Пффф

преди 8 години

Гнус ме е от вас журналисти! Срам ме е и ме е гнус от такива нещастни хора като вас!!! По-злобна статия не сте писали никога! Това минава границата вече! Поръчителката на статията е най-долното и завиждащо същество в България! Как не ви е срам,бе, боклуци??? Вместо да се гордеете, че световни звезди са носили дрехи от колекцията на БЪЛГАРСКА марка, вие плюете по труда на хоратя.. Нямате ли срам,бе????? Долни, гнусни боклуци, наречени журналисти!!!!!

Коментирай

Lora

преди 8 години

Много антипатична жена! Никога няма да забравя как започна кариерата и- разбира се , връх на всичко е видеото във ваната, което имаше на телефона си всеки пикльо,разголена по клипове и снимки, мрежести рокли, бански с дини и тоалети с пайети... Не казвам, че холивудските знаменитости не са същите... Аз се възхищавам на хора от друго тесто! Пример за мен тя също никога няма да бъде

Коментирай

Хм

преди 8 години

Виж сега, Андрея, никой не ти е виновен, че Галена може и да пее и да прави дрехи и има успешно семейство и здраво и красиво дете! За твоя провал и бездарност никой не ти е виновен!! Колкото и да си преправяш снимките ние сме виждали как изглеждаш без фотошоп и то е не особено приятно! Нито пееш, нито имаш някакъв вкус за дрехи, нито нищо! Разбирам, че не ти остава нищо друго освен да бълваш злоба и завист. Остана ни само да те съжаляваме

Коментирай

Деси

преди 8 години

Хайде сега станахме и село.... направете справка преди да творите , а и какво лошо има някой да успее, защо с такъв присмех е написано....?

Коментирай

Сима

преди 8 години

Стига глупости,познавам лично семейството .Първо Смядово е град и Галена е едно преуспяло момиче и стига с тая злоба и завис където иска ще ходи и от където има възможност ще се облича.

Коментирай

да бе

преди 8 години

Тодорко намирисва ми на платена статия!!!!!!! Но на теб само ти остава да завиждаш на Галена!!!!!!! Завиждаш,че твойте ПАРЦАЛИ не ги носи никой !!!!!!! Завиждай на Галена,само това ти остава!!!!!!! Ти НИКОГА няма да я стигнеш!!!!!

Коментирай

чак съскат змиите - фотосесията на Гелан е в сайта и бутика на Плейн

преди 8 години

М.Грозева от Патрашкова ли открадна статията или е твое творение? Вие сте на един кантар по злоба и завист. Ялова крава и за ядене не става. Курволето- световна изтривалке! Тази пропита със сарказъм поръчкова статия на твоите слуги - драскачи изкърти тъпомера. Истина или не Галена е нещо , а ти и твоята приятелка Тодорка хем сте прости, хем сте некадърни , само за изтривалки ставате. Колко мъже те препикаха и си заминаха и на Бога не е драго, а ти си продължавай да си халюцинираш и мечтаеш за розово бъдеще със зелени крайща. Ще си останете само с мечтите и простотията и безброй мъже в архива минали и забравили.

Коментирай

?

преди 8 години

Това , че на теб ти е антипатична не означава, че на други е! И какво общо има някакъв клип с възможностите, постиженията и успехите на един човек? Личния живот си е негов, стига да не го натрапва и да не пречи на други. Каква простотия!

Коментирай

k

преди 8 години

Какъв връх е това? Явно на теб такъв ти е вкуса и това са ти интересите, че си седнала да търсиш и гледаш такива неща в нета и макар тя да е направила толкова много в кариерата и професионалния си път, ти все с това да си в главата и все за това да мислиш. Такъв ти е пошъл и евтин вкуса явно. Естествено, че ще е гола във ваната, правила е секс и се е заснела, както правят почти всички хора. Какво толкова? Ако ти беше някоя и твое такова видео можеше да излезе. Или дори просто ако загубиш телефон, така че се набираш от злоба за нищо. Само показваш ТИ колко си ограничена и какво е, което ти привлича вниманието в биографията на хората. Елементарна, ограничена и пошла. Това си ти. Никого не можеш да оплюеш. Само излагаш себе си.

Коментирай

Kety

преди 8 години

"Правила е секс и се е заснела-и си пуснала видеото в интернет съответно-както правят почти всеки хора..." Абе вие откачихте ли бе?! Тотално ли превъртяхте, може ли това дори и да го има да е модел някакъв за поведение, егати опростачването и упадъка на нрави, и ако са ни докарали дотам дай да го защитим, щом така и така го има. Ми що не, може и дъщеря си да гледаш на порно как се гъзи и л...а, Боже, идиотка! И не, няма да се извиня! Това е най-голямата простотия, която съм чела тази година!!!

Коментирай

Kety

преди 8 години

Защото клиповете им излизат в интернет защото си загубили телефоните, или бивше гадже им скроили номер, да бе! Те в интернет всички клипове на известни личности са все от изгубени телефони. То порно клипче в домашни условия се записва с камера, не с телефон, ама карай да върви, кво знаем ние ограничените. Ако тъп човек като теб някога се е вързал на това, далеч не всички са такива. Не развращавайте и децата с такива разсъждения, че семейства не останаха от к...и.

Коментирай

skrii se andri

преди 8 години

АНДРЕА УМИРА ОТ ЯД И ЗЛОБА

Коментирай

Антония

преди 8 години

Ако този статус може да се нарече статия, тя е толкова хаотична и безсмислена, че няма накъде. Човек като няма какво да каже по-добре да замълчи.

Коментирай

блаа

преди 8 години

Познавам приятел на момчето от клипа на Галена. Клипът не го е пуснал никой от тях двамата, а е бил откраднат от телефона на момчето. Толкова ли е важно това? Галена има такова невероятно развитие. Как може още да се вълнувате от миналото на този или онзи, когато са били доста млади и глупави. Гледайте как им се е развил животът, какви хора са станали, това е важното.

Коментирай

Lora (Kety, просто няма смисъл, мила....)

преди 8 години

Това си е мое мнение и не ангажирам никого с него!!! Аз говоря от първо лице единствено число!Благодаря, че ме нарече пошла и ограничена! От такива отпадъци като теб, това си е комплимент! Вземи прочети някоя книга, че малкото ти мозъче закърня от толкова простотия! Ах, неее , ти си заета да снимаш клипчета във вани и коли, с надеждата някой ден да ти изгрее звездичката и да станеш известна с онази си работа !! Нека се излагам още много, според теб! Аз ще си гледам семейството, а ти прави анално-вагинално-орални изпълнения и дано станеш по-успяла от Галена! За много "умните" и "образованите" имам въпрос- Вие други освен Галя, Петя, Николета и Златките знаете ли?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.