Как Януари стана Май? Николета разби митовете за топло и студено по предизвикателно бельо и... чай (СНИМКА)

https://hotarena.net/laifstail/kak-ianuari-stana-mai-nikoleta-razbi-mitovete-za-toplo-i-studeno-po-predizvikatelno-belio-i-chai HotArena.net
Как Януари стана Май? Николета разби митовете за топло и студено по предизвикателно бельо и... чай (СНИМКА)

Макар Николета Лозанова да обича да бяга към топлите острови, щом у нас стане студено, тя понякога изневерява на тази своя традиция, видя HotArena.

 

 

Оказва се, че ТВ водещата не винаги заменя едната крайност с другата. Така стоят нещата с любимите й напитки, които тя консумира през зимата и които обикновено са в студен, а не в топъл вид, както е общоприето. Както вече ви споменахме в предни публикации – брюнетката поддържа фигурата си с енергийната напитка TAFF.

 

 

От последните й постове в социалните мрежи пък научихме, че най-добре жаждата й утолява студеният чай Victoria. Безалкохолната напитка не съдържа захар, което я прави още по-добър избор с освежаващо действие, без да вреди на стройната физика, каквато е на Николета.

 

 

Продуктът Victoria е част от каталога на компанията „Нова Трейд“, която е производител на редица други безалкохолни: изворна вода „Бачково“, „Derby Cola”, Taff и други.

 

 

Студеният чай намира своето място и във фирмения календар на „Нова Трейд“, представен от Лозанова, наред с другите артикули. Той и ТВ водещата, която позира по секси корсет и бикини, са заели страницата, отредена за месец Май.

 

 

Фотото вече попадна в профилите на красавицата в социалните мрежи, а те започнаха да й отправят комплименти, че е толкова предизвикателна в тази визия, че е успяла да превърне месец Януари в Май...

20 Коментара

дерби

преди 7 години

Само не знам защо на нито една снимка тялото и не е еднакво?!

Коментирай

Христо

преди 7 години

Тялото и е стройно,колкото вие сте умни.Да живее фотошопа Клозет и неграмотниците продажни от Хотарена..

Коментирай

Ха ха ха хо

преди 7 години

СТРОЙНО ТЯЛО КАТО НА БАБА МИ

Коментирай

Абе я

преди 7 години

АБЕ Я ХОДЕТЕ ХОТАРЕНЦИ ДА СЕ ПУСНЕТЕ НЯКЪДЕ С ШЕЙНАТА!!!ХАХА ХА ХА ХА НЕЩАСТНИЦИ

Коментирай

баце роман

преди 7 години

Хехехехех а бе я бегай бе , снима за неква долнопробна марка ххехехехех . Че Дерби доколкото знам произвеждат некви оцветени води хехехехех .

Коментирай

Hawaii

преди 7 години

А май ще стане ли януари? Добре,че сме я виждали на живо,а за тези които не са им е достатъчно да видя́т папарашките й снимки или тези във флагман за да се разбере колко е "перфектно" и стройно т́ялото й. Разберете се модел не е,няма и да бъде заради височината,корекциите й и несъразмерното й телосложение. Тв водеща също,за това се изисква образование и умствен капацитет дето го няма.Силикона,хилурона,дрехите и обувките се купуват вьзпитанието,държанието,финеса,капацитета и таланта НЕ! Приятен ден!

Коментирай

...

преди 7 години

grozni4ka dosta

Коментирай

Iva

преди 7 години

Xaxaxqxa, голвмото добро утро пие евтин чай на долнопробна компанийка, хахахахахаха еййй евтинджос такъв

Коментирай

Лозанова

преди 7 години

Тази защо така упорито придобива вид на евтина циганка?

Коментирай

Niki

преди 7 години

Айде сега гъзарке понеже всичко ти е марково и си мега тарикатка, кажи как пазаруваш евтин паркет за мама ,че и се молиш за отстъпки. Нали си голяма гъзарка!? Евтин миндил, който само се овърта около женени мъже, за да те издържат. Повяхнала си вече.. бръчки, а пък си и джуджу.. пък и не си много умна, за пенсия си пък и всички ШИШИТА вече те ебаха.. За пенсия си!

Коментирай

Фен на найлоновата магистралка

преди 7 години

Те и Refan са един маркови парфюми... мани, мани. Тая трътлеста мангалка с кило цици ше задмине и ангелите на Виктория Сикрет, по хонорари от менте марки бееее. Аре бе миндил, нали си оборотна, що не те вземат в някоя наистина престижна марка? Не разбра ли,че не ставаш и е време да правиш и щерка си проститутка, кат тебе,че да те издържа

Коментирай

хахах

преди 7 години

хахах да се хвалиш, че рекламираш студен чай от по левче :Д енергийна напитка менте и кексчета за по 0.50 стотинки и ми била супер известна и вървежна??? Айде бе, сериозно :Д кой изобщо го твърди това :Д смешна си Ники чак жалка

Коментирай

баце роман

преди 7 години

Така като гледам сложила бельо на Мoschino ,което не е никак евтино , а рекламира оцветени води хохохоххоох.

Коментирай

Diana

преди 7 години

za6toto e takava

Коментирай

пенсия

преди 7 години

пълно ЧУЧЕЛО

Коментирай

333

преди 7 години

Ами те тези са такива- като никой не ги вижда си броят стотинките, а като трябва да блеснат и да изпарадират са готови хиляди левове да пръснат.После да си сложат снимката в инстаграм и да се правят на богоизбрани, че видиш ли ние се къпем в лукс а вие се чудите как да си платите парното.Жалка история, а още по-жалкото е че доста такива хора има.

Коментирай

.

преди 7 години

А още по жалкото е че този инстаграм втълпява такава изкривена представа за живота.Има едно момиче дето се е отказало, сега разкрива тайните на инстаграм - как е правила по 100 снимки , че и повече за да избере една на която да е перфектна и да я сложи в инстаграм.Как всички рокли и бижута не са нейни, ами на рекламодатели и ги е обличала само по един път за снимка.Ходила на места които да рекламира , а всъщност не може да си позволи.Да не говорим за тоновете фотошоп, филтри и какво ли не, дето всеки телефон вече има.Оттам лъскавият живот измислен,на всяка втора кифла.

Коментирай

eeehaaaa HAHA

преди 7 години

Hahaha vijte i izkustvenite migli, nadutite izkustveno djuki, da ne govorim za kvadratnoto i lice, kuv e toq 4ai e druga rabota haha, brunetkata vi izglejda dosta evtino i meko kazano sme6na, ne sa li ve4e staromodni mucuni s premrejen pogled stil 90-te hihihi.....eh, jalko 4e ve4o go nqma Bojinov da smu4i bez da i se nalaga da raboti ;). Izpusna pitomnoto sas sigurnost i sega 6te snima6 ta i horo 6te igrae6.

Коментирай

Mila

преди 7 години

stiga deee, Itze... ami stroina e! Kato taburetka, razbira se! 150cm s vdignati ratse!

Коментирай

Meli

преди 7 години

В Мутроландия ни пробутват менте красавици за бедни ( като тая самопровъзгласила се). Само гледа да прекопира нещо от истинските модели в нета : пози, дрехи, прически, идеи за всичко, че дори поства чужди снимки за свои. Мъка...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.