Как Ирина Костадинова се измъкна от най-кофти зависимостите?! (Разтърсващи признания)

3667
15 Ноември 2015, 11:00


Ирина Костадинова е едно от лицата на Би Ти Ви новините и любимка на телевизионните зрители, но животът й невинаги е бил така подреден, разбра HotArena.

 

Преди да пробие в света на медиите, чаровната журналистка била пропаднала дълбоко в бездната на наркотичната зависимост. Със силна воля, упоритост и подкрепата на най-близките й тя успяла да се измъкне от тежкото състояние, в което се намирала по това време и да започне на чисто живота си, пише „Уикенд“.

 

Новинарката никога не е криела факта, че е бивша хероинова наркоманка, но не й е приятно да го коментира. Тя попаднала в плен на един от най-лошите пороци, когато била съвсем млада. Oзовала в компания, където дрогата и алкохола били на почит и не успяла да устои на изкушението да пробва. Първоначално опитала само марихуана, но след време минала на други наркотици и съвсем затънала в своята зависимост.

 

Водещата се спасила по чудо от бавна и мъчителна смърт благодарение на тогавашния си приятел – радиожурналистът Васил Върбанов, който направил всичко по силите си, за да й помогне. Той уредил влизането на Ирина в комуна, където тя се лекувала близо година. След това продължила терапията с ежедневни посещения при психиатър.

 

С общите усилия на специалистите Ирина успяла да загърбила порока си и днес предпочита да не се сеща за тези мрачни времена. В момента новинарката води здравословен начин на живот, спортува и се опитва да бъде добър пример за 5-годишния си син Виго.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени