Как издържа Надя с вечно къркания Коце на море? (СНИМКИ от запоите му)

7178
29 Август 2014, 13:52


Редакторска плесница

 

Вечен запой, съмнителни вещества, гуляи и много, много фенки. Как ли издържа Надето на натоварения график на съпруга си Константин?!

 

Този въпрос си задават във фолк средите, събуждайки и любопитството на HotAren.net.

 

Бързо проучване потвърди, че Коцето е във вечно летаргично състояние. В социалната мрежа не ни трябваше много да търсим, за да видим пиянските изпълнения на фолк певеца по морето.

 

С блясък в очите

 

Кърканият изпълнител на „Черна роза“ прекарва отпуската си в компанията на съпругата си Надя и малката дъщеричка Мариана. Което би било идилия, ако не се четеше спиртосаният блясък в очите на тате Коце.

 

„Тази Надя как го търпи?! Вечно пиян, ако не и нашмъркан, в неадекватно състояние… Фенките му се лепят като мухи на мед и го целуват пред погледа на жена му, а тя си затваря очите!“, клатят глава от фолк гилдията.

 

Те са убедени, че на хубавото Наде му изнася този начин на живот, защото е материално осигурена и никога не е лишавана от нищо. Но пък да си пропилява младините заради един вечен кръшкач – ето това не го разбират.

 

„Преди две седмици ги видях на плажа на морето кьоркютук пиян. Надето правеше пясъчни замъци с малката край плажа, а той лежеше на шезлонга неадекватен, още снощен, ама с бира в ръка“, разказва интернет потребител в един от форумите.

 

Единственият начин да издържиш на такъв мъж е да станеш като него, заключват форумци.

 

М. Грозева

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
кет
преди 3 години
-1
Какъв ви е проблрма,че се заядохте сега с Надя! Ами.....може да го обича,както е казано в един коментар,ноооо..ОБИЧ,аз немисля,че ако Коце не се попромени,ще го обича толкова много още дълго,че да му търпи простотиите! Задоволена била,то трябваше и да не е....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
23
преди 3 години
-4
Не гледайте в "чуждата паница", защото не всичко е такова каквото изглежда....или.. не всеки е такъв какъвто изглежда. Щом Надето е с него, тя си знае защо, да гадаем няма смисъл. Пък и тя не ви навира живота си в очите всекидневно, оставете я намира, и разнищвайте тези които търсят постоянно вниманието на медиите!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Венци
преди 3 години
-4
Надя едва ли е с Коцето само заради парите и охолния живот. Това тя може да го получи и от друг, но явно си обича говедцето.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
запознат
преди 3 години
-5
на хубавото Наде му изнася този начин на живот, защото е материално осигурена и никога не е лишавана от нищо. Затвърдявам си мнението за Надка,меркантилна,сладникава и адски пресметлива!И да,способна е да стане като Коце,само и само да е осигурена и движеща се в средите му,там където иначе...е няма как да е!А на нея и харесва адски многоо!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени