Как лавката на Вазов възкръсна!

1169
11 Март 2014, 16:00


„Но най-любопитни бяха лавките на тютюнджиите българи“, пише Иван Вазов още на първа страница в романа „Немили-недраги“. Носталгията по отминалото време роди нова марка верига търговски обекти, която да обслужва клиентите си бързо, удобно и за секунди.

 

Брандът носи името Lafka неслучайно. Веригата магазини и киоски ще бъде различна от онези по времето на социализма, с модернизирани обекти и качество на предлаганите продукти. Ще бъде и място за „лаф“, и лафка, която ще те обслужи бързо и лесно, отговаряйки на динамичното ти ежедневие.

 

Обектите предлагат вестници, списания, книги, тютюневи изделия, напитки и храни, както и нехранителни продукти от първа необходимост.

 

За всеки по нещо

 

Националният бранд Lafka е проект на “Табак Маркет”, която планира бързо разрастване на марката и разпространяване във всички градове от страната.

 

Целта е модернизираните киоски и магазинчета да бъдат удобни за всички възрастови групи – от учениците, които ще могат да си закупят храни и напитки в междучасията или книжки, до пенсионерите, които ще пазаруват удобно и на промоционални цени.

 

Другата основна цел на Lafka е да се предлага качество на предлаганите стоки на достъпни цени и на ключови локации, удобни за т.нар импулсивно пазаруване. Затова лесно разпознаваемите оранжеви киоски ще бъдат позиционирани около училища, в близост до автобусни, метро спирки, до възлови кръстовища и пр. локации с по-голям човекопоток.

 

Така на път за работното място в бързината за по-малко от минути ще можете да си закупите сутрешния вестник, в краткото междучасието ще хапнете от любимите гризини или отивайки на почивка – да си вземете любимата настолна книга.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени