Как Лили Павлова свали 15 кила

3086
26 Юли 2016, 15:00


Лиляна Павлова буквално се преобрази за летния сезон. Регионалната министърка се подложи на убийствен на пръв поглед, но крайно ефективен хранителен режим, а резултатите от него не закъсняха, видя HotArena.

Само за 4 месеца Павлова се разтовари с поне 15 килограма, похапвайки след 12 часа на обяд само меса и зеленчуци. Амбицията си за тегло с идеално сечение Павлова си поставяла още от години, но тъкмо постигала заветните резултати, когато все нещо се случвало, че пак си връщала старите размери.

От много стрес покрай предизборна кампания или заради обикалянето по откриването на различни обекти - най-често магистрали и пътни отсечки в цялата страна, Павлова нямала възможност да спазва хранителните режими, на които се подлагала. Лили нямала откъде да си набавя задължителните манджи. Колкото и да наставлявала екипа си предварително да купува продукти или с хладилна чанта да пренася нужните й деликатеси, все нещо в сметките й не излизало.

Министърката се зарекла на Нова година да се втали, а ударно започнала да спазва обещанието си от април. Тогава се подложила на диета, съчетаваща донякъде режимите на Пиер Дюкан и д-р Аткинсън, но позволяваща и дребни изкушения през няколко дни. До 12 часа на обяд Павлова не слагала и хапка в устата си, само пиела кафе без захар, пише "Всеки ден".

След това всеки ден си поръчвала риба, пилешко, свинско или телешко, гарнирано с нарязани пресни краставици и домати или запечени на скара зеленчуци. На десетия ден след 16 часа имала възможност да яде всичко, и най-вече сладкиши, които обожавала. Когато десетият ден се падал работен, министърката си сипвала и по няколко чаши бяло вино, с което черпела и по-приближените си. Говори се, че едновременно с това министърката пиела и от хапчетата за отслабване на бившата депутатка от ДПС Петя Раева.

И докато диетата била успешна, Лили Павлова страдала, че гръдната й обиколка направо изчезнала. Въпреки това тя лесно прежалила загубата, тъй като това улеснявало покупката на сутиени, защото не във всеки магазин имали от размера, който носи. Любимата министърка на Бойко Борисов впечатли всички с пищни форми, когато преди време инспектира строителни обекти по ластична рокля и без сутиен.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени