Как може да видите гърдите на Николета, бръчките на Алисия и белото на Преслава? Има супер як начин, вижте ТУК

2828
17 Ноември 2015, 17:47


Приятели, здравейте.


Този текст ще е малко нетрадиционен. В този текст няма да прочетете за поредната клюка, няма да видите гърдите на Николета, бръчките на Алисия, нито пък ще разберете дали Преслава е шмъркала нещо бяло тия дни.


Този текст е молба към потребителите, които имат Айфон и са фенове не безопасния и свободен интернет да помогнат за развитието на едно наистина полезно приложение и да го инсталират на телефоните си.


Приложението е Robo VPN


Създателите му са българи. Хора, които от години помагат на интернет потребителите да получават свободно съдържание.


Представете си възможността да влезете, от която и да е свободна WiFi мрежа лесно и сигурно до всеки един сайт, без да се притеснявате, че някой ще ви проследи IP-то или ще ви открадне ценна информация (както в момента често се случва). Представете си, че можете да го направите само с няколко клика и то свободно от такси за ползване или времеви лимити.


Такава услуга предоставя приложението Robo VPN, което ви създава VPN мрежа, позволяваща сигурен и анонимен достъп до всякакви страници и сървъри из целия интернет.


Какви са предимствата на Robo VPN Преди всичко, за разлика от много подобни софтуери, това приложение е абсолютно безплатно и може да се свали от магазина за приложения лесно.


Друг сериозен плюс на приложението е, че е изключително удобно за ползване – максимално опростен интерфейс, който не се изисква въвеждането, на каквато и да е лична информация, регистрации или нещо от сорта.


Според повечето специалисти бъдещето на VPN мрежите като цяло е в приложения като Robo VNP. Те са лесни за употреба сред широките потребители, предоставя достъп до географски локации, от които можете да достигате по възможно най-бързия и удобен начин до информацията и сървърите, осигуряват бърз достъп до онлайн игри.


Друго предимство на това приложение е липсата на времеви лимит, или какъвто и да е друг. Също така Robo VPN не пази логове от вашето сърфиране и след това никой не може да каже какво и кога сте разглеждали.


Robo VPN прави сърфирането ви в интернет анонимно. Вие влизате във вашата криптирана и защитена от чужди погледи мрежа и можете да сърфирате свободно и спокойно, без външни хора да разбират какво точно гледате. Абсолютно анонимно. И никой нищо не може да ви каже.


Друга все по-актуална полза на Robo VPN е възможността за заобикаляне на забрани. Можете да достигате сайтове, които не се отварят извън България, можете да достигате до такива, които в България пък не се отварят. Можете да заобикаляте забрани за теглене на торенти (каквито има например в Германия и САЩ) или да ползвате локални услуги като Netflix (достъпен само за САЩ) или BBC iPlayer (достъпен само във Великобритания). Или пък просто можете да заобикаляте рестрикциите в офиса, които забраняват влизането във Facebook, Twitter и т.н. Възможностите са много.
Ако вече ви стана интересно, ето как може да инсталирате приложението. Стъпка по стъпка.


1. Така, вие ползвате Айфон. Супер избор на телефон :-). Отивате в App Store и стартирате приложението:2. Може да намерите приложението по две фрази на търсене. Като free vpn или само като vpn. Скролвате на долу докато откриете Robo VPN

3. Супер, ето го и приложението.4. Инсталирате Robo VPN5. Натискате бутона continue, за да се съгласите с условията за използване на Robo VPN
6. Натискате върху червеното табче7. Показва ви се прозорец, на който пише, че Robo VPN иска да добави VPN конфигурация във вашия телефон. На следващия екран може да се наложи да си въведете пинкода на телефона ако Ви бъде поискан.8. Натискате пак върху червеното табче докато стане зелено. Честито вече имате работещ VP.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
fuck you!
преди 2 години
-1
Ебете си майката и бъдете щастливи! Изкуствените топки не една проститутка , които са но стоп отвънi и чиято анатомия знае цяла България няма как да ме заинтригуват, нито пък харесат. Още по-малко, да не кажа никак самата неграмотна некадърница- проститутката- Николета Лозанова
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени