Как направих лесна и уникална украса за Великденската маса!

2381
19 Април 2014, 16:00


Покрай Великденските празниците по магазините предлагат какви ли не украси, играчки, изкуствени яйца, зайчета и кокошчици… направо можеш да станеш разноглед.

 

Аз също много си падам по празничните декорации, но смятам, че са най-хубави, когато са ръчно изработени. Или лично от вас – още по-добре.

 

Но понеже не се смятам за една от най-креативните домакини, реших да си помогна с жокер „Помощ от публиката“. В моя случай – помощ от близката будка.

 

Притичах до будката от веригата Lafka, която отвориха на спирката, защото знам, че там са най-заредени откъм вестници и списания. „Все ще ми попадне нещо от кулинарен вестник или списание“, рекох си.

 

И останах очарована! В Lafka продавачката ми предложи голямо разнообразие от тематични издания точно около Великден. Спрях се на „Журнал за Великден“, защото в него имаше много подходящи идеи за дома. И това, което най ми хареса – кошничка за яйца.

 

В няколко поредни страници бяха отпечатани макети в различни цветове, които се изрязват и сглобяват много лесно. Крайният резултат – много красива кошничка, и то точно в моите цветове – лилаво и зелено. Имаше и други разцветки за всеки вкус. Опитайте, уникални са!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
nqmate sram
преди 4 години
0
i na Velikden si pravite tapi i zle izmisleni reklami...NE NA LAFKA
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени