Как новият модел на пазаруване ми спестява пари!

1472
16 Март 2014, 17:00


Случвало ли ви се е да влезете в претъпкан хипермаркет от големите чуждестранни вериги само за едни цигари, кафе и мокри кърпички? Минавайки през целия магазин обаче, купувате още неща и докато се усетите, сте напълнили количката и сте оставили 100 лева на касата!

 

Е, с моята жена така се получава всеки път, а като погледна какво сме напазарували, се оказва, че повечето неща не са ни били необходими.

 

От известно време насам обаче се налага един нов модел на пазаруване, който много ми допада. Модернизираните киоски Lafka, които монтират на ключови места по градовете, се оказват изключително полезни. Спестяват не само време, но и пари.

 

Освен че не ми се налага да чакам опашка от клиенти с препълнени колички, купувам само най-необходимото за момента. Ако съм забравил да си купя цигари, слизам до павилиончето, а не ходя чак до хипермаркета, където вместо 5 лева изхарчвам още 20!

 

Удобни са и когато водя дъщеря си на детска градина – спирам с колата, купувам си набързо едно кафе и продължавам, а за нея – от любимите й гризинки.

 

Останах приятно изненадан от разнообразието, което предлагат от Lafka – от вестници през сладки изделия, до батерии, ваучери и козметика.

 

Разбира се, че този нов модел на пазаруване е само за импулсивни покупки, но определено модернизира и европеизира града ни.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ДЖИ
преди 4 години
0
Колко са Ви пъхнали във вашето джобче Hotarena ? За да правите реклама на Пеевски ? Защо не пуснете реклама за магазинчето пред блока или денонощното на спирката (които всъщност са ИДЕНТИЧНИ, но са от години и се борят хората да оцелеят)Вие сте една платена мерзавщина !!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Джи
преди 4 години
0
Съгласна съм с Илияна Васкова ! Нещастници пълнете джобчето на Пеевски
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Илияна Васкова
преди 4 години
0
ПРОДЪЛЖАВАТЕ С МАЛОУМНИТЕ СИ ПЛАТЕНИ СТАТИИ. ТОВА НЯМА КОЙ НОРМАЛЕН БЪЛГАРИН ДА ГО КАЖЕ ЗА МОНОПОЛА НА ПЕЕВСКИ- ГНУСНАТА СВИНЯ!!! ПЛАТЕНИ ПУБЛИКАЦИИ, СМЕШНИ РЕКЛАМИ.ХОРАТА НЕ ПАЗАРУВАТ ОТ ВАС-И НЯМА И ДА ГО НАПРАВЯТ. ЗАДНИЦИ ПРОДАЖНИ
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени