Как са се залюбили Ралица Паскалева и Теодор Сапларов? Той я запознава със сина си виртуално (Подробности)

3443
07 Октомври 2017, 16:00


Актрисата Ралица Паскалева и волейболистът Теодор Сапларов се запознават случайно – срещат ги общи приятели, узна HotArena.

 

Боже, това момче какви уникални сини очи има“, казва си Рали, щом го вижда. Отначало нещата между тях започват плахо – първо само си пишат съобщения, после все повече се обаждат по телефоните и не спират да си говорят. „Въпреки че се виждаше, че има някаква симпатия между нас, истински нещата тръгнаха, когато се видяхме сами за първи път. А това беше денят, в който той се прибра с националния отбор от Аржентина. Попита ме дали искам да го чакам на летището. Аз казах – защо пък не, и въпреки възможността да ни забележат всички журналисти и да си напишат някаква измишльотина, преди нещо сериозно да е станало между нас, аз отидох и почти веднага и двамата разбрахме, че ще бъдем заедно“, разказва Ралица.

 

Всъщност в медийното пространство започна да се говори за тях, че са двойка, преди две седмици, когато Паскалева публикува техни общи снимки в профила си в Инстаграм. Не са искали да правят сензация от връзката си, затова са изчакали толкова време, за да я обявят, пише „24 часа“.

 

Всичко между нас стана много естествено и готино. Още от самото начало имаше пламък в нейните, в моите очи. Сигурен съм, че не сме сбъркали в избора на партньор“, допълва Теодор.

 

Рали се запознава със сина му виртуално. Тя и Сапларов се виждат и говорят по видео приложение, а 10-годишният Георги обикаля около татко си и я вижда на монитора и веднага я разпознава. „Той я гледа в сериала, знае я и от филма „11 А“, в който тя участва. Така се запознаха първо – виртуално, а после и на живо“, разказва волейболистът.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ан
Преди 1 година
-2
Готини са!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
D
Преди 1 година
-1
hvarlqli bob prez 9 planini i se zapoznali v desetata
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
Преди 1 година
-2
И на арт интелектуалките им се усладиха паричките на спортистите.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени