Как слабеят звездите? Галена, например, посяга към разхлабителните (Пристрастена е към тях)

https://hotarena.net/laifstail/kak-slabeiat-zvezdite-galena-naprimer-posiaga-kam-razhlabitelnite HotArena.net
Как слабеят звездите? Галена, например, посяга към разхлабителните (Пристрастена е към тях)

Фолк звездата Галена не можела да живее без очистителните препарати, узна HotArena!

 

Нейни дружки я издадоха, че не спира да взима разхлабителни. С тяхна помощ организмът се пречиства от всичко, което човек погълне.

 

„Само тича по аптеките и пръска луди пари за подобни препарати. Вече е пристрастена към тях“, коментират клюкарките.

 

Галена е на 29 години и диетите вече не помагат. Затова е решила по друг начин да слабее, макар прекомерната употреба на подобни разхлабителни да е също толкова нездравословна, колкото строгите хранителни режими, пише „България Днес“.

 

Галка се бори с теглото си след клипчето за възрастни във ваната, в което тя бе главната героиня. Тогава изпълнителката отнесе повече подигравки не заради поведението, а заради отпуснатото тяло.

 

Оттогава фурията взе мерки и за няколко години се втали до неузнаваемост. Напоследък обаче пак е качила в бедрата, което я накарало още повече да се вманиачи по разхлабителните.

 

Страничен ефект имало – Галена започнала да се поти двойно повече на участия, с което пък държи далеч от себе си нахалните фенове.

2 Коментара

DIANA

преди 9 години

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu i redovno e posrana ooooooooooooooooooo ne stava za analen sex

Коментирай

GALA

преди 9 години

ne pobarkano gete

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.